Skoda KAROQ 1.5 TSI (150к.с), Business, 7DSG, ACT - nikito0o
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Skoda KAROQ 1.5 TSI (150к.с), Business, 7DSG, ACT
@kaldim2, нещо май си се объркал какво е това устройство Carlinkit autokit. То е за aftermarket Android мултимедии и изобщо не е за медиите на Skoda.
То дори на втората снимка, която си дал, ясно си пише "For android car unit"
То дори на втората снимка, която си дал, ясно си пише "For android car unit"
-
tahumbata
- Гараж: Karoq Style 2019 1.5 TSI DSG 4x4 лава син металик
Не знам за вас, но аз си имам кабелче за айфоняка в колата и си го боцкам като ми трябва - хем не се занимавам с китайски измишльотини, хем се зарежда телефона през това време. До навик е, не е такъв проблем човек да си извади телефона и да го свърже вместо да му висят разни допълнителни устройства някъде.
-
kaldim2
nmnikolov,
Колега, като не си ползвал подобни устройства, не знам защо въобще коментираш. В момента ползвам подобно нещо за Apple и работи перфектно на моята Шкода с вграден CarPlay
Колега, като не си ползвал подобни устройства, не знам защо въобще коментираш. В момента ползвам подобно нещо за Apple и работи перфектно на моята Шкода с вграден CarPlay
- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
Вероятно, защото става дума за телефони с Андроид.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
kaldim2 написа: 02.05.2022, 10:17:29 nmnikolov,
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
kaldim2, защо ползваш "тази джаджа" след като имаш вграден CarPlay? Може и да бъркам, но не виждам никакъв смисъл...да не си ползваш ябълката директно 
-
kaldim2
zloQQ,
Колега, тази “джаджа” както ти казваш е за безкабелно свързване на iPhona с инфотеймънта на колата без кабела, за който се говори.Излиза и навигацията на него и всичко останало
Колега, тази “джаджа” както ти казваш е за безкабелно свързване на iPhona с инфотеймънта на колата без кабела, за който се говори.Излиза и навигацията на него и всичко останало
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
@kaldim2, ние не сме олигофрени. Предполагам четеш какво пишат колегите. Кое точно ползваш ти, едното което си посочил не става за ОРИГИНАЛНА медия, работи с АНДРОИД медия, това се опитват да ти кажат?! Всичко друго, на всички е ясно
.
-
kaldim2
Rangel,
Това, което ползвам съм посочил по-нагоре в темата. Казвам, че за вградени инфотеймънти за Skoda има устройства без кабел както за CarPlay така и за AA
Това, което ползвам съм посочил по-нагоре в темата. Казвам, че за вградени инфотеймънти за Skoda има устройства без кабел както за CarPlay така и за AA
- nikito0o
- Гараж: Skoda KAROQ 1.5 TSI 7DSG
Да кача малко снимки след фолирането на стъклата...че нещо напоследък нямам много време 
Предни прозорци керамично GLOBAL IR83 на 80%
Задни прозорци GLOBAL GP на 20%.

Другия месец смятам вече да заменя халогените крушки с LED от farovelife (ако някой има отзиви,да драска
)
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
Предни прозорци керамично GLOBAL IR83 на 80%
Задни прозорци GLOBAL GP на 20%.

Другия месец смятам вече да заменя халогените крушки с LED от farovelife (ако някой има отзиви,да драска
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
KAROQ Business 1.5 TSI ACT 150hp 7 DSG
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
- nikito0o
- Гараж: Skoda KAROQ 1.5 TSI 7DSG
KAROQ Business 1.5 TSI ACT 150hp 7 DSG
-
georgi_yanev1108
Здравейте,колеги! Предстои ми първа смяна на масла и филтри в Шкода. Знаете ли какви масла предлагат или винаги слагат едно и също?
- fryeruk
- Гараж: Octavia MK4 Edition 1.5 TSI M
Кастрол, Шел и оригиналното Шкода, което не можаха да ми кажат в ЕТ кой го произвежда. Имаш избор между трите. Аз направих първата смяна миналия месец и наляха Кастрол(наливен).georgi_yanev1108 написа: 20.12.2022, 10:56:11 Знаете ли какви масла предлагат или винаги слагат едно и също?
-
tahumbata
- Гараж: Karoq Style 2019 1.5 TSI DSG 4x4 лава син металик
В Дружба предлагат за Карок Castrol 1л демек си купуваш 5 туби за по около 40лв/бр. Филтрите при мен бяха дето са VW/Skoda/Audi/Seat само че в рециклирани безцветни кутии, а не както бяха преди в сиво-сребърни. Масло и филтри + труд около 400лв. крайно и това беше преди да вдигнат цените.
Нещо друго ми прави впечатление от последната смяна на масло - значи първоначално като нов показваше 690 дни до следваща смяна, след първата смяна и зануляване - 630 дни, сега след втората смяна - 591 дни. Почти веднага след това отидох до морето и обратно и за кратко се качиха на 650 дни до следваща смяна, но после рязко се върнаха обратно и сега с малко градско каране един календарен ден го отчита все едно два са минали т.е. много бързо почна да топи дните до следваща смяна на маслото. Чудя се това нормално ли е и по тази логика след още няколко смени да не почне да ми иска да се сменя през няколко месеца вместо през уж заявените 2 години? Отделно, че преди като го проверявах маслото стоеше на щеката по-кехлибарено, а сега дори веднага след смяна (надявам се не правят някакви мизерии) едно такова черно все едно не е сменяно въобще...
Нещо друго ми прави впечатление от последната смяна на масло - значи първоначално като нов показваше 690 дни до следваща смяна, след първата смяна и зануляване - 630 дни, сега след втората смяна - 591 дни. Почти веднага след това отидох до морето и обратно и за кратко се качиха на 650 дни до следваща смяна, но после рязко се върнаха обратно и сега с малко градско каране един календарен ден го отчита все едно два са минали т.е. много бързо почна да топи дните до следваща смяна на маслото. Чудя се това нормално ли е и по тази логика след още няколко смени да не почне да ми иска да се сменя през няколко месеца вместо през уж заявените 2 години? Отделно, че преди като го проверявах маслото стоеше на щеката по-кехлибарено, а сега дори веднага след смяна (надявам се не правят някакви мизерии) едно такова черно все едно не е сменяно въобще...