Здравейте,
Необходима ми е препоръка за сервиз за гр.София, колата ми е Шкода Фабия 1.6 TDI 90HP, 2012г. Има два проблема първия е с ЕГР-а, като в началото светваше от време на време спиралата за подгревните свещи, а след това светна и чека. Втория проблем е прекъсната верига на дюза №1, ходих на майстор за смяна дюза, но според него проблема не е в дюзата, а в кабели или компютър, каза ми че е закачил негова работеща дюза за да пробва да изтрие грешката, но не е станало, дори ми каза, че има вероятност и проблема с ЕГРа да е подобен.
Т.е. трябва ми сервиз в който да разбират от дизели и електроника.
Препоръка за сервиз
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
geue
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Препоръка за сервиз
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
geue
Препоръка за сервиз
А някъкви отзиви за сервиза, съответно други сервизи.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Препоръка за сервиз
geue, питаш, отговаря ти се! Какво търсиш? Бай Пешо за 20 лв ли?
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
markoni120
Препоръка за сервиз
Колега имах същия проблем, първо дюза после егр, решен с смяна 4 дюзи и егр около 3000 лв. Ако искаш ми звънни да се чуем, че ще се побъркаш да търсиш майстори разбирачи
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
Препоръка за сервиз
Аз бих препоръчал и Трансексперт. Но определено този проблем няма да се ремонтира евтино. ![nea [smilie=nea.gif]](./images/smilies/nea.gif)