Здравейте ,имам проблем със запалката на моята Шкода октавия 2015.Същата не работи.

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Габриел Минев9

Шкода Новак

Гараж: шкода суперб
Обратна връзка:

Здравейте ,имам проблем със запалката на моята Шкода октавия 2015.Същата не работи.

Мнение от Габриел Минев9 »

Здравейте ,имам проблем със запалката на моята Шкода октавия 2015.Същата не работи.Проверих предпазителите който са под капака на двигателя но там всичките са здрави.
Аватар
dimibo

Škoda Ludicrous

Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10

Мнение от dimibo »

А отстрани на шофьорската врата, бушоните?
Günter Stg 1
Габриел Минев9

Шкода Новак

Гараж: шкода суперб
Обратна връзка:

Мнение от Габриел Минев9 »

Oтворих капачето където е отстрани до шофиорската врата,там не намерих предпазители.На по старата ми шкода бяха там .Но на тази не.
malcho_8010

Шкода Новак

Мнение от malcho_8010 »

Махаш малката жабка под кормилото (става със стискане на двата и края и дърпане назад) и ще ти се открие таблото с предпазителите. Номера на предпазителя не го помня, ама в книжката го пише. 15А е самият предпазител. [smilie=pardon.gif]
Аватар
pechatara

Почетен член

Гараж: Октавия 1 AHF chiptuning bega4kata
Обратна връзка:

Мнение от pechatara »

Ако бушоните са здрави, виж дали не си забранил отварянето на задните прозорци от комфорт модула.
Когато е активирана функцията, запалката няма да работи.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”