Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2008г. до 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Здравейте,
днес ми отхвърча декоративната лайсна на челното стъкло, от страната на водача.
Дайте препоръка за морга, от която мога да я взема. Не съм наясно дали я има в ЕТ, защото колата е 2014 и не знам дали внасят такива части.
Живея в Красна поляна и ако има морга в този район още по-добре.
Благодаря предварително
PS: знам за Италианеца към Овча купел, но ако знаете някоя специализирана за Шкода.
Няма в района, а и не се сещам изобщо да има някоя мора само със Шкода. Еуратек дори да я нямат на склад, могат да я доставят. До скоро нямаше грижа с поръчка на чарколя за О1 от 2000 г. Та...звънни им. Успех!
Това май се води водобранна лайсна, вчера установих,че и моята липсва, явно бая са ги пришпорвали тия 260 коня Та в Понеделник вкарвам колата в сервиз за ремонт на печката и ще ги карам да я сменят, ще ти кажа колко са ме обръснали само за нея
По-добре да те мислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения!
Тази водобранна лайсна почти винаги я чупят като сменят предното стъкло и после ти казват че я няма или че пластмасата била изгоряла и затова е счупена.
Има едни крепежи, които са захванати за купето обаче са под стъклото и не могат да се сменят без да се свали стъклото, ако те са счупени или ги няма и да купите нова лайсна все тая е.
@dimibo, благодаря за насоката. Мисля, че частта, която е към колата и държи лайстната е там, но доста от зъбчетата са почупени. Май ще трябва включа и малко лепило в цялата схема