US style на Супърб 1.Възможен ли е ?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Kostadinp98
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
Има си модули , но това е една от най-объркващите опции за останалите участници в движението.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Лошото е,че КАТ спят умишлено при такива гледки. Иначе са се маскирали в тръняка да ме снимат с 98км/ч. Извънградско.
-
Kostadinp98
КАТ не ме вълнуват...как се нарича самия модул някой знае ли
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Няма да те вълнуват, докато не ти спрат колата от движение.
Не си попаднал на уставняци-дебили.
На S4 2011 ги активирах за проба през ВАГ Ком за две минути.
Модул не ми е трябвал.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
И аз си мисля, че не трябва никакъв модул. На Октавия 2 се активират през VCDS. Може да се избира на какъв процент да светят. По спомен на около 15% ставаше добре.
Иначе като дадеш мигач си преминава на 0 - 100%
Аз ги бях активирал на моята кола преди години за кратък период, но после си върнах фабричните настройки.
Споделям мнението по-горе, че е объркващо и не трябва да се прави. Пък и не е разрешено.
Иначе като дадеш мигач си преминава на 0 - 100%
Аз ги бях активирал на моята кола преди години за кратък период, но после си върнах фабричните настройки.
Споделям мнението по-горе, че е объркващо и не трябва да се прави. Пък и не е разрешено.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl