Всичко за Шкода Фабия, произведена от 1999г. до 2007г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Ама и гумите са малко по-високи, нали? Иначе те разбирам - при тези пътища така е по-добре за зимата.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Честито и от мен колега. Уникакален автомобил си взел. Надавам се все да си е в същия вид. Да спинка в гафаж и т.н. Зимните джанти са ужасни
Извинявам се за последното изречение. Едни спайдърки ще заспят на Перлата
На мен път зимната джанта ми допада, гумите са една идея по-високи и доста пълнят арките. При каране в сняг, бързо ще пълнят подкалниците, но не е болка за умиране.
Цецо75 написа: 31.03.2022, 12:41:36
Тя тая кола кога е ровила в сняг и луга... Не и е това идеята.
Ако не си усетил, колата вече е ежедневка и ще й се налага и със сняг и с дъжд с други работи да се запознае.
До колкото Аз усещам нещата, колата е купена да се кара, а не да седи под бурката.