Загуба на антифриз.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- nZero
Загуба на антифриз.
Шкода Октавия 98 1.9 TDI Тук от седмица забелязах че колата губи солидно количество антифриз, виждам че слиза към казанчето на чистачките и тече от дясната страна от към калника и долу на гредата има пак влажно. Аз си мисля че е от казанчето, но да чуя и вашите мнения.
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Загуба на антифриз.
Трябва оглед в сервиз, колега. Тука колкото и боб да хвърляме няма как да знаем от къде е.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
Загуба на антифриз.
Може да е пукнато казанче, може от спукан маркуч, може и нещо друго да изскочи. Затова както каза колегата skodko, трябва оглед.
-
slug
Загуба на антифриз.
Лампа на таблото свети ли
Казанчето ,колко литра побира?
И какво означава``губи солидно количество антифриз``
p.s
Да не стане като при мене.
3 ти пълня ,казанчето x 4 л.G12.антифриз.
Като ми смениха радиатора ,се успокоих
Казанчето ,колко литра побира?
И какво означава``губи солидно количество антифриз``
p.s
Да не стане като при мене.
3 ти пълня ,казанчето x 4 л.G12.антифриз.
Като ми смениха радиатора ,се успокоих
- nZero
Загуба на антифриз.
donci написа: 19.02.2022, 13:52:37Като се кара нормално капе леко, но вчера на Прохода на републиката в байра прегря и буквално беше като чешма, след това посока София с скорост 130-160 км/ч пак прегря и долях 3л. вода .. сега съм я отворил и няма почти никакви течове, какъв е извода след 130-140 км/ч от високото налягане тече.
Може да е пукнато казанче, може от спукан маркуч, може и нещо друго да изскочи. Затова както каза колегата skodko, трябва оглед.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Загуба на антифриз.
От тая страна на мотора е и водната помпа.
-
slug
Загуба на антифриз.
`с скорост 130-160 км/ч пак прегря и долях 3л. вода``
Малко ме учудва``но вчера на Прохода на републиката ``
p.s
Има си ограничения
Нагоре или по на долу.
И ние караме Шкоди.
Това не е Ски писта,като на Пампорово