Всичко за Шкода Фабия, произведена от 1999г. до 2007г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
@donci, хиляди безаварийни километри ви желая. Знаех си, че ще я вземеш.
Снимката с двете ви шкоди по-горе кърти.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Честита придобивка!
С усмивка и безаварийно да си я кара синковеца.
И много газ да и раздава!
С каквото мога съм насреща...
Удари Морковака точен момент да я продаде, но това си е все пак стандартно развитие на нещата от живота .
Казах му: Поне на фен на Ливърпул я даваш, няма да те ругая много!
BlackPearl написа: 12.02.2022, 09:54:53
Честита придобивка!
С усмивка и безаварийно да си я кара синковеца.
И много газ да и раздава!
С каквото мога съм насреща...
Удари Морковака точен момент да я продаде, но това си е все пак стандартно развитие на нещата от живота .
Казах му: Поне на фен на Ливърпул я даваш, няма да те ругая много!
Благодаря ти! Колата наистина е Топ!
Фен съм на червените от дете. Синковецът също им е фен.
Благодаря на всички колеги за пожеланията!
Последно промяна от donci на 12.02.2022, 13:08:29, променено общо 1 път.
С новите номера. Благодарности на JORDITO за експресната доставна на форумните табелки.
Голям зор със свалянето на предната табела - освен четирите нита, табелата беше залепена за бронята със силикон и ония в КАТ не искаха да я свалят, отказаха, да не счупили бронята. .
Та се наложи аз да си я свалям с отверка. Разгеле всичко свърши добре
Последно промяна от donci на 15.02.2022, 20:48:40, променено общо 1 път.
Но бюрокрацията в КАТ е огромна. Ако нямах човек да ми свърши работа, щеше да остане и за утре да вися по гишетата.
А утре трябва да ходя в АПИ да прехвърлят винетката ,
После да минавам наново ГТП .
Ненормална работа. Ама нейсе, тая седмица ще приключи всичко.