Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Здравейте,
Забелязах, че добавката Бардал, която сипвам е мътна, даже и нещо като парцал се образува. Предишната си беше бистра, но тази още в началото ми се стори по мътна, а зимата доста. Прилагам снимка.
Моля за мнения, че ще я хвърля, това е ясно. Въпросът е че бях сипвал от нея и днес последно сипах и след това напълних до горе. Трябва ли да се притеснявам и какво да правя.
преди да я хвърлиш, прочети какво пише на етикета за температура на съхранение. по памет - не трябва да се съхранява в среда под 5 градуса по Целзий. понеже и аз я съхранявам в багажниците на колите, при ниски температури винаги изглежда по този начин.
п.п. има и фалшив бардал, но предполагам я купуваш от сигурни места
Офф мерси, колеги , че се вкарах във филма. Тази я бях купувал от Бриколаж. Ще прочета за съхранението, просто ми е нелогично да я държа вкъщи на топло, пък после да я сипвам в резервоара
Djoni1 написа: 30.01.2022, 18:04:01
Ще прочета за съхранението
Не е само съхранението, при ниски температури не трябваше и да се меша с нафтата. Абе малко е тъпо, защото излиза, че трябва да чакаш да се стопли за да я сипеш в резервоара ... иначе било добре за зимата... и кога това - април месец?
Това е комплексна добавка за дизел и като такава съдържа известно количество депресатор(зимната добавка) Известно е за всички депресатори,че изложени на ниски темп.желират,замръзват. След като се смеси с гориво,химичната реакция пречи на парафините в горивото да кристализират(замръзват). Просто спазвайте инструкциите за съхранение.
Бардал БДЦ винаги ми е стоял в багажника, никога не ми е направило впечатление да е мътен.
Може би защото зареждам рядко, един два пъти в месеца до горе и не съм нацелил дни с ниски температури.
Понякога и пропускам да добавя...!
За Xenum пише интересни неща, по принцип на добавките вярвам 50 на 50, може би ги наливам за някакво лично успокоение.
За мен един проблем в двигателя няма да се реши с добавка, нито се е получил в последните километри, а е резултат от 200 300 500х.км малки проблеми...?!