Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
skodko написа:Ако задната черупка на лагера остане на оста трябва да се смени. И най-вероятно ще остане.
Мерси. 336.12 лв. бройката лагер - златни ще ми излязат тея спирачки... То де факто трябва да махна лагера само за да извадя задната част на стария барабан, нали? При диска няма нужда да се маха освен заради щита? Те задните лагери са ми на 40k km - жал ми е да ги сменям.
При Фабия така ли е? Или само при Руместер/Октавия е така?
нов съм във форума и Моля да ме извините ако въпроса ми не е най-правилното място.
и така по въпроса
След 12 години вярна служба дойде време за смяна на веригата на Румстъра ми (1.6 tsi 105hp) и като ще го пращам в бокса реших да подменя и де що маншон има по окачването, тампоните на амортисьорите и подобен род части.
Не ми се е налагало до момента и затова се обръщам с молба до "патилите" за съвет, колко струва в днешно време такъв един ремонт (като се калкулират читави части)
А втората ми молба е за препоръка на сервиз в София
Благодаря предварително на всички които ще се включат!