Читава кола вече е трудна работа.
Ходих да огледам отдолу спомената от мен октавия. Ми яко Ръжди.
Спирачни апарати и предпазителите на дисковете, всичко Ръжди. За 14 000 поне да беше ги поистъркал малко.
Отказах се от тая колица. Аз докато я стегна и вкарам в ред тя ще стане едни 17 хилки. По добре пасат Б7 за тези пари.
Като гледам май няма смисъл да се внася автомобил. Ще дебна нещо от тука или ще търся нещо на 3-4 години с първа вноска и лизинг.
То друг вариант не остана.
Аз лично винаги съм бягал от немски и австрийски внос точно заради тия ръжди. Мотор се прави, ама тръгне ли ръждата - няма спиране. Гледал съм Октавии на 10 години карани в Германия и 400к - отдолу е тотален леш, няма отвиване на болтовете. И всичко това е необратимо.
Но то това е проблем и за колите карани у нас де, особенно София. Моя шлеп за 10 години (200к) във България, вярно бил си е на улицата, но е гледан като хората - ами отголу си беше покафевял бая. Нямаше някакви проблеми, развиваше се всичко без ядове, но си личеше - че процеса си върви. На предните калници при снадката с праговете също се забелязваха наченки на петънца, горе над стъклото и въобще където го удрят камъчета, не се ли направи, за няколко месеца и ръждясва. Слаби са в това отношение.
Та на 10 години Шкода, не очаквай да е слънце отдолу, освен ако не е от слънчева Италия.
Б6/7 , Октавия 2/2фл и Туаран са на една платформа , но все пак трябва малко да се фокусираш. Разликата и в годините , и в купетата е голяма , и само ще се разсейваш . Така си мисля .
Другото е да пуснеш един филтър в мобилето и квото излезе . Даже може и да не е ВАГ , че пазара е доволно шантав в момента