Авто грешка EPC

Всичко за Шкода Фабия, произведена от 1999г. до 2007г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Radio Cony

Шкода Новак

Авто грешка EPC

Мнение от Radio Cony »

Здравей те приятели закупих автомобил шкода фабиа 1,2 64кс 2003 12v покарах я малко и ми светна на таблото надписа EPC и не загасва още не съм вещ но ако знае някой какъв е проблема да сподели как да го реша предварително благодаря [smilie=pleasantry.gif]
Аватар
todor87

Škoda Racer

Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁

Авто грешка EPC

Мнение от todor87 »

Radio Cony, сигнализацията ми е позната, но понеже нямаш "кулер" няма как да ти помогна [smilie=sarcastic.gif]

Сега сериозно. "ЕРС" не светва поради една единствена причина. Така, че ако искаш някой да те насочи, първо разбери конкретния номер на грешката. Иска си диагностика.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Авто грешка EPC

Мнение от bega4kata »

От кой град си?
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Radio Cony

Шкода Новак

Авто грешка EPC

Мнение от Radio Cony »

от Самоков съм но я карах на диагностика и са изтрити всички грешки и пак седи този проклет надпис
NRG

Škoda Ентусиаст

Гараж: Октавиа 3 2.0D

Авто грешка EPC

Мнение от NRG »

Незнам дали няма да родя някой бисер, но в на жената колата изгърмя стоп машинката и стоповете светеха постоянно. Някой от майсторите ми разправяше, че тези малки двигатели, отчитали кога се спира и колата е в покой. Тази система обагатявала сместа при тръгване да е по богата и да му е по лесно. Когато не работеше машинката, предполагам, че софтуера я хваща и за това светва ЕРС
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
Обратна връзка:

Авто грешка EPC

Мнение от skodko »

Тя диагностиката не е да ти изтрият грешките, колега, а да се намери проблема, заради който е светнала.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
petyopopov11

Шкода Новак

Авто грешка EPC

Мнение от petyopopov11 »

За пръв път пиша във форума.Имам SKODA Fabia 1.2,12 винтила 2013 година.От време на време светваЕРС и количка,която се пързаля.Влиза в авариен режим,и трябва да върна ключа и запаля отново.Грешка не остава записана.Чак след 3-4 светвания илиза чека в жълто-липса на запалване в цилиндър 3.Обиколих почти всички майстори и сервизи във Враца,и нищо...Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Авто грешка EPC

Мнение от bega4kata »

Смени или размени бубини
GUNTER SERVICE