Срещи в София
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Срещи в София
Ще се забавя 15 мин.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- Sawyer
- Гараж: ///
Срещи в София
И аз, то е нормално. 
- Sawyer
Срещи в София
Камерен състав и за много малко време, обаче беше много приятно да се видим с момчетата днес. Благодаря! 
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Срещи в София
Побъбрихме, повозихме се малко и те така!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Срещи в София
Важно е качеството,не бройкатаSawyer написа:Камерен състав и за много малко време, обаче беше много приятно да се видим с момчетата днес. Благодаря!
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- pechatara
- Гараж: Октавия 1 AHF chiptuning bega4kata
- Обратна връзка:
Срещи в София
Приятна среща , наистина бройката не е важна! Колегите бяха в прекрасно настроение!
Тодор - fallenfbsd - почерпи за вижъна] Иван беше чист, както винаги, как успява...
Хулигана, под голямото Х
И разбира се Чичо Румстъра...все по-лачен става!
Не успях да снимам големият кораб на Ники coverdale, току виж го продал до другата среща
, ма ние си го знаем!
Туй то, другия път повече!
Тодор - fallenfbsd - почерпи за вижъна] Иван беше чист, както винаги, как успява...
Туй то, другия път повече!
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Срещи в София
Браво за почерпката със "студено чайче", да му е честита още веднъж Вижън Октавията на колегата Тодор!
Много си ви е добра бройката![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Много си ви е добра бройката
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
TSI Team
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Срещи в София
Поздравления .
Хубава среща сте спретнали.
Миролюбив. ....давай машино. Имаш обещание.
Хубава среща сте спретнали.
Миролюбив. ....давай машино. Имаш обещание.

- Sawyer
Срещи в София
Хахаха, баш. Искрен ако я беше видял колко много прилича на г*з, щеше да ми спре достъпа до темата за поддръжка. Скандално мръсна е! Всички други бяха лъснати до блясък.pechatara написа: Иван беше чист, както винаги, как успява...![]()
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Срещи в София
Много се зарадвах, че успях да присъствам
Готини хора, лафа си вървеше, времето отлетя набързо. БЛАГОДАРЯ за сърдечното посрещане и на хората на срещата и на останалите във форума
Слагам малко снимки, които и аз щракнах.
Пепи,благодаря отново за форумните подаръци,трогнат бях. Единият вече е инсталиран у дома на видно място
Маджо ме повози на изтребителя, само клипчета бях гледал.
Изводите за мен са два :
1. добре, че не си купих О3 vRS-ка
- като видях как върви Хулигана и да се кача на нормална кола щеше да убие всичко детско в мен и лек привкус да остави
2. да те вози Маджо, който си я познава е кеф. Ако някой друг ме возеше щях да искам да сляза - много върви. Хубаво, че го питах какви са спирачките, после и усетих. Изкефих се максимално. Благодаря Мадже.
На Ники и Бобеца бяха в сянка и не съм ги хванал - да ме извинят. И двете коли са 'глезени' много от собствениците. Да си призная маааалко се притесних, че няма да съм на нивото на срещите - всички, ама всички като гледам са перфекционисти. Евала. на раздумка със старейшините за бъдещи подобрения на Хулигана
Готини хора, лафа си вървеше, времето отлетя набързо. БЛАГОДАРЯ за сърдечното посрещане и на хората на срещата и на останалите във форума
Слагам малко снимки, които и аз щракнах.
Пепи,благодаря отново за форумните подаръци,трогнат бях. Единият вече е инсталиран у дома на видно място
Маджо ме повози на изтребителя, само клипчета бях гледал.
Изводите за мен са два :
1. добре, че не си купих О3 vRS-ка
2. да те вози Маджо, който си я познава е кеф. Ако някой друг ме возеше щях да искам да сляза - много върви. Хубаво, че го питах какви са спирачките, после и усетих. Изкефих се максимално. Благодаря Мадже.
На Ники и Бобеца бяха в сянка и не съм ги хванал - да ме извинят. И двете коли са 'глезени' много от собствениците. Да си призная маааалко се притесних, че няма да съм на нивото на срещите - всички, ама всички като гледам са перфекционисти. Евала. на раздумка със старейшините за бъдещи подобрения на Хулигана
Последно промяна от Sec8200 на 13.08.2016, 23:08:25, променено общо 2 пъти.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T