Изпускателна система....
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Стефан Самаринов
Изпускателна система....
Добър вечер казвам се Стефан и имам Шкода Октавия 4х4 комби бензин,и имам следния проблем.... Преди време ми се задръсти катализатора и го махнах и всичко беше наред но от 2 месеца и половина колат, като върви с над 120 километра,почва да бучи страшно много а сила има да върви и в купето става страшно.Гърнетата са здрави,нямам си на идея какво помогнете ми моля.... ![beee [smilie=beee.gif]](./images/smilies/beee.gif)
- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
Изпускателна система....
Щом бучи вътре значи бучи и навън. Вдигайте я иня слушайте. Със сигурност има нещо издънено
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Изпускателна система....
Ако катализатора е заменен с тънка неръждавейка 1мм и по-малко се получава едно доста дразнещо звънтене. Не знам дали е така и при замяна с черна тръба.
Погледни си и меката връзка.
Погледни си и меката връзка.
-
Стефан Самаринов
Изпускателна система....
Мерси момчета ще провера и ще пиша дали съм отстранил проблема