Tesla
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Tesla
Предишния момък имах предвид )
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Tesla
stefan L, ти коя би взел? 
-
ИзтрЪпнал
- Гараж: kamiq style 1.5tsi evo2 6m my23
Tesla
Мерси за споделянето на клипа. Яко е да се спретне екскурзия за взимане на автомобил, но не и в неговия случай с мотането от страна на тесла. Има потенциал историята
Иначе модел 3 срещу ай 4. Последното е по-добре щото има вносител и сервиз в бг
Последно промяна от ИзтрЪпнал на 17.01.2022, 22:25:36, променено общо 1 път.
- igeorgiev82
Tesla
redalex, Всеки сам си преценя ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Eager
- Гараж: Škoda Kodiak 2 RS
ex Škoda Octavia 4 Combi 2.0 TDI
Tesla
Аз съм карал модел 3 и модел Х. Х определено е по-убав. Даже мога да се похваля, че модел Х ме е карал и той с автопилота.
Един колега си го взе от Германия и му се радва - според него автопилота работи сравнително добре в София, само два проблема: малко се обърква колата от нашенското престрояване, и често намаля като изскочи някой отдясно с висока скорост. Другото е, че в САЩ явно нямат легнали полицаи, и става весело като ги взима на пълна скорост.
Иначе между тия двата аз бих си избрал модел С плейд, с трите мотора и странния волан, ама ако имах пари за него може би нямаше да съм за този форум![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Един колега си го взе от Германия и му се радва - според него автопилота работи сравнително добре в София, само два проблема: малко се обърква колата от нашенското престрояване, и често намаля като изскочи някой отдясно с висока скорост. Другото е, че в САЩ явно нямат легнали полицаи, и става весело като ги взима на пълна скорост.
Иначе между тия двата аз бих си избрал модел С плейд, с трите мотора и странния волан, ама ако имах пари за него може би нямаше да съм за този форум

- igeorgiev82
- Eager
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Tesla
За мен плюсовете на Тесла 3, спрямо i4 M50 са:
-По-малък радиус на завой
-По-пъргава
-По-голям пробег
Плюсовете на бимата са:
-Наличие на дилър в БГ
-По-добър екстериор и интериор
-По-малък радиус на завой
-По-пъргава
-По-голям пробег
Плюсовете на бимата са:
-Наличие на дилър в БГ
-По-добър екстериор и интериор
- Eager
Tesla
Да, може би беше редно да спомена, че колегата с Тесла-та ходи до Атина с преспиване като трябва да му се пипне нещо. Чух за сервиз в България, но не мисля, че е оторизиран.
За интериора бих казал, че е въпрос на вкус. Не съм фен на този на i3 с изключение на липсата на конзола долу. Може би е въпрос на свикване, но от електричките на спарк предпочитам да карам Кона или дори Йоник от по-високия клас, въпреки, че BMW-то е по-скъпия автомобил.
Едит: о, ти пишеш за i4, не съм имал удоволствието, извинявам се![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
За интериора бих казал, че е въпрос на вкус. Не съм фен на този на i3 с изключение на липсата на конзола долу. Може би е въпрос на свикване, но от електричките на спарк предпочитам да карам Кона или дори Йоник от по-високия клас, въпреки, че BMW-то е по-скъпия автомобил.
Едит: о, ти пишеш за i4, не съм имал удоволствието, извинявам се

- igeorgiev82
Tesla
Нормално,имат 3 модела само ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Eager
Tesla
Е, Елон обеща сайбъртрак-а (заедно с сайберкуод-а) тая година, но го беше направил преди пандемията. Интересно дали ще го изпълнят, или както обикновено ще се отложи с година-две. Според ютуб каналите, които следя, това чудо няма да може да се кара по улиците в европа, защото е направено да пази колата, не пешеходеца.
Иначе и обновения родстер трябва да започне да се доставя тая.
Иначе и обновения родстер трябва да започне да се доставя тая.

-
optimax
- Гараж: Шкода Октавия 2 Комби 1.9тди 4х4
Фолксваген Пасат комби 2.8 V6 4моушън