Не съм имал автомобил с такава система досега. Като изключим няколко Спарк-а - не съм и карал такъв. Като цяло чудото си работи, само дето от време на време не ще. Опитвам се да разбера какво аз правя грешно, така че да се науча да го ползвам безпроблемно.
Има два симптома:
- От време на време като докосна "вдлъбнатинката" на дръжката на шофьорската или пасажерската врата нищо не се случва. Почвам да гадая, допирам показалец отзад и после палец отпред, докосвам само с показалец, и така на трето-четвърто-пето пробване сработва.
- Друг път ме отразява веднага, но не се отключва, а вместо това червената лампичка на алармата (която мисля сложиха заради застрахователите) започва да мига бясно за малко. Тук като че ли идва и следният момент:
- Ключът ми е винаги в джоба, но понякога го дели с друга електроника (телефон, два, безжични слушалки-тапи). Един от пътите го извадих, докоснах и стана - затова си мисля, че може би има RFID "замърсяване" от другите уреди.
Обаче далеч не всеки път, когато има проблем, имам електроника в джоба, като че ли само при червеното мигане.
Идеи какво правя грешно? Благодаря предварително!