Бутон в купето заключване на вратите

Всичко за Шкода Фабия, произведена от 2007г. до 2014г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
Ramzes

Škoda Фен²

Гараж: Škoda Octavia II Combi 1.9 TDI BLS 2008

Мнение от Ramzes »

stocher написа: 11.01.2022, 16:24:12 Защото е дразнещо да отваряш на всеки пожелал да влезе или излезе от колата.
Отвътре първото дърпане отключва, а второто отваря. Отвън не бих искал да се отваря, при условие, че сина ми е на столчето на задната седалка. Иначе така е, всеки си е свикнал някак и си му е комфортно.
Ключето го сменяш веднъж и докато я имаш колата, няма да има нужда от ново.
Още от времето на хан Кубрат се знае, че с много селски пръчки на едно място никой не може да се справи!
stocher

Škoda Фен

Гараж: Шкода Фабия 2010г. 1.6TDI 90k.c.

Мнение от stocher »

Дано е проблемът в ключа, че не ми се задълбава!

Да, да... аз говорех за отвън, ще видим и моята, как ще е отвътре, ако успея да ремонтирам?
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Мнение от zar »

stocher написа: 11.01.2022, 15:48:04 ако ще се бърника с компютър
Дори и да не е майстор , на всяка цена преди да започне да ти бърника да ти направи един пълен скан на колата и да запамети файла с резултата!За да може ако "омаже" нещо да върнете оригиналния(правилен)кодинг ;)
Dieselgate Team member
malcho_8010

Шкода Новак

Мнение от malcho_8010 »

При мен беше счупена шофьорската брава и бутона не работеше като я смених всичко се оправи.Не светеше диода за алармата и от там се усетих че има нещо гнило.
Пробваи да заключиш от дясно и провери шофьорската дали е заключена.
Публикувай отговор

Обратно към “Fabia II”