Електротехнически сервиз София
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Makashov
Здравейте,
Skoda Fabia 2, 1.2 HTP, 2008-а
Моля, препоръчайте ми Електротехниески сервиз или майстор в София.
Ще се търси утечка.
Благодаря предварително.
Skoda Fabia 2, 1.2 HTP, 2008-а
Моля, препоръчайте ми Електротехниески сервиз или майстор в София.
Ще се търси утечка.
Благодаря предварително.
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
Електротехниески сервиз София
За кой квартал / район търсиш, колега?
Аз мога да кажа за Дървеница - кръстовището на А.Ляпчев и Бистришко шосе (сервиза е на Ляпчев, посока Младост).
Аз мога да кажа за Дървеница - кръстовището на А.Ляпчев и Бистришко шосе (сервиза е на Ляпчев, посока Младост).
-
Makashov
Благодаря. Жив, здрав и весели празници!
Дървеница ми е идеално, защото съм в Мусагеница/Младост.
Колата ми я подържа Радо от Автокомплекс РС, който е в Люлин, та разстоянието не е проблем.
Важното е да са читави, че съм се напатил с "разбирачи"...
Бистришко обаче май започва от кръговото на Икеа.
Преди това е бул. Климент Охридски (Ташев-Галвинг, Крипс и т.н.)
Предполагам, че ми говориш за този сервиз в такъв случай:

Дървеница ми е идеално, защото съм в Мусагеница/Младост.
Колата ми я подържа Радо от Автокомплекс РС, който е в Люлин, та разстоянието не е проблем.
Важното е да са читави, че съм се напатил с "разбирачи"...
Бистришко обаче май започва от кръговото на Икеа.
Преди това е бул. Климент Охридски (Ташев-Галвинг, Крипс и т.н.)
Предполагам, че ми говориш за този сервиз в такъв случай:

- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
Да, това е сервиза. Поправяли са ми алтернатор и други дребни неща. Пращал съм приятели и за сега всичко е било точно.
-
Makashov
Благодаря @stanley! Бъди жив и здрав!
- stanley
- Обратна връзка:
Благодрая, само да споделиш после, дали там си отстранил проблема и дали си останал доволен.
-
Petar1966
- Гараж: Хюндай Аванте 1.6LPI
Аз съм доволен от сервиза,,Топ старт". Намира на ул.,, Антим Първи"и ул.,, Цар Симеон".
Релето и демпферна (дано го пиша правилно) шайба на алтернатора бяха заминали,попитах за смяна на лагери, предложиха ми рециклиран алтернатор.
За сега всичко е наред.
П.П. Колата не е Шкода,за съжаление!
Поне започва със Ш, Шевролет Епика.
Релето и демпферна (дано го пиша правилно) шайба на алтернатора бяха заминали,попитах за смяна на лагери, предложиха ми рециклиран алтернатор.
За сега всичко е наред.
П.П. Колата не е Шкода,за съжаление!
Поне започва със Ш, Шевролет Епика.
Животът иска жертви,но няма да сме ние...
-
gd58
Този сервиз, на бул. Андрей Ляпчев 4, вече не е там. Някой да знае къде се е преместил?
На този сервиз пише, че е магазин и сервиз за японски и корейски части.Petar1966 написа: 18.01.2022, 18:26:53 ... сервиза,,Топ старт". Намира на ул. Антим Първи и ул. "Цар Симеон".
...
П.П. Колата не е Шкода, за съжаление!![]()
Някой да може да даде отзиви други сервизи за ремонт на стартери и алтернатори?
-
dpenov
- Гараж: Octavia 2 FL 1.4 TSI
Покрай сточна гара има няколко такива, но никога не ми се е налагало да ги ползвам.
- stanley
- Обратна връзка:
Може да попиташ в магазина за акумулатори до светофара за УНСС на бул.Климент Охридски. Бяха познати и си пращаха клиенти.gd58 написа: 05.08.2024, 18:35:44 Този сервиз, на бул. Андрей Ляпчев 4, вече не е там. Някой да знае къде се е преместил?
- stanley
- Обратна връзка:
Днес минах през магазина за акумулатори и попитах къде сее преместил сервиза - оказа се че са зад магазина за месо преди кръговото ако идваш от ИКЕА. В пряката срещу автомивката на самообслужване, в дъното. Дано съм бил полезен.stanley написа: 06.08.2024, 11:38:04 Този сервиз, на бул. Андрей Ляпчев 4, вече не е там. Някой да знае къде се е преместил?
Може да попиташ в магазина за акумулатори до светофара за УНСС на бул.Климент Охридски. Бяха познати и си пращаха клиенти.