VRPerformance - Чип тунинг и ДПФ Премахване в Русе

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
VRPerformance

Шкода Новак

Гараж: Audi S3
Обратна връзка:

Мнение от VRPerformance »

intense написа: 09.12.2021, 01:30:57 Тънко се правиш на остроумен.
Докато не се криминализира ще го правите всички. Това е ясно.
Въпроса не е в това дали го правим всички,а дали хората имат възможност и желание да купуват нови филтри или ще чакат, както казваш да се "криминализира" ,има много заводи производители на оръжие,но реално хората ги използват,и колите са така,вие си ги ползвате,а се сърдите на фирми на като мен! Реално ако погледнете темата от началото и,не сме ние които нападнахме потребителите на форума,а обратното [smilie=beach.gif]

Към колегата по-горе дето обсъжда бизнеса ни,ние не обсъждаме вашия,а ако разгледате страницата ни,сравнете нашия сервиз с на колеги и ще си отговорите сам на кого какво му върви ;)
Поздрави [smilie=pleasantry.gif]
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Добре де, явно имаме несъвместимост на характерите, ако не си рекламираш "бизнеса" ТУК, няма и да ти хейтят бизнеса ТУК, нямаме допирни точки и всички са хепи.

Докат пишеш тук, ние ще те "оценяваме" както намерим за добре. И те така...
Бееееее.....
optimax

ŠKODA MASTER

Гараж: Шкода Октавия 2 Комби 1.9тди 4х4
Фолксваген Пасат комби 2.8 V6 4моушън

Мнение от optimax »

VRPerformance, не се мъчи човек.Обречена кауза е всичко.Тука са от еколог нагоре.Даже майстори и други сервизи представени във форума изобщо не предлагат и извършват такива услуги [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Мнение от Rangel »

Едно време майка ми ме учеше, когато исках някакъв суитчър за 100 лв., че е много важно как ще си поискаш. Тука проблема е не какво и как прави сервиза, а как протече цялата тема.
optimax

ŠKODA MASTER

Гараж: Шкода Октавия 2 Комби 1.9тди 4х4
Фолксваген Пасат комби 2.8 V6 4моушън

Мнение от optimax »

Rangel написа: 14.12.2021, 13:37:49 Тука проблема е не какво и как прави сервиза, а как протече цялата тема.
както и всяка друга тема за продажба или услуги пуснати от не толкова близки до форума потребители ;) Директно с бутоните отзад ;)
Аватар
smoke

Škoda Ентусиаст

Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG

Мнение от smoke »

Абе стига сте се разправяли с тоя (да не казвам какъв)! Не го ли виждате, че целта му е да пуска постинги отвреме-навреме, за да се шуми около сервиза му и да си прави реклама. Минат не минат няколко дена и той пуска някакъв безсмислен нов постинг, за да вървят коментари за него и да кликат на линка му.

Да го таковам у "бизнеса", дето всичките му неща са незаконни дейности. Незаконно е нерегламентираното преработване на автомобил, с което се променят параметрите на автомобила. Незаконно е рязането и свалянето на катализатори и ДПФ. Незаконно е преработването на изпускателни системи, за да реват като обезумели.

Този се прави на много умен, че той само извършвал бил услуга, а не той ползвал после резултата! Този юнак явно няма да види никакъв проблем да извършва и услуга "нелегално свързване към ел.мрежата". Аргументът му ще е, че после клиентът ще ползва незаконно тока, а не той, който го е свързал.

С умнотиите си ми напомня на един "умен" продавач в магазин за авточасти навремето, който не искаше да ми издаде фактура, с аргумента, че в Закона за ДДС пишело, че "ДДС се заплаща от клиента". Той това си го тълкуваше, че той може да си спестява ДДС-то, а аз щом искам фактура с ДДС-то, трябвало да съм ходел да си платя ДДС на държавата и от нея да съм си искал документ! А то всъщност текстът в закона значеше, че ДДС-то е за сметка на клиента, клиентът го плаща при търговеца (т.е. трябва да е включено в цената), а търговецът после го ВНАСЯ в бюджета. Такива нелепи са и разбиранията на тоя юнак тука относно законността на това, което прави.
Последно промяна от smoke на 14.12.2021, 15:17:54, променено общо 1 път.
Аватар
VRPerformance

Шкода Новак

Обратна връзка:

За ваше съжаление господин 'smoke' сте много далеч от законите и това какво е законосъобразно,радвам се, че се въздържате от коментари 'какъв съм' защото реално не ни познавате, с вас няма да спорим,предпочитаме да се придържаме към по-смислени разговори и да не падаме на вашето ниво :)
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Дразнещото е, че хем се опитва да минава тънко (да се рекламира "бизнеса" без пари), хем се цупи на отношението. Пишеш в говорилнята, носиш си .... отношението. Тука е така.
VRPerformance написа: 14.12.2021, 14:23:19 да се придържаме към по-смислени разговори
rofl
Бееееее.....
Аватар
VRPerformance

Шкода Новак

Обратна връзка:

Цецо75 написа: 14.12.2021, 13:32:17 Добре де, явно имаме несъвместимост на характерите, ако не си рекламираш "бизнеса" ТУК, няма и да ти хейтят бизнеса ТУК, нямаме допирни точки и всички са хепи.

Докат пишеш тук, ние ще те "оценяваме" както намерим за добре. И те така...
Не видях някъде да пише че е забранено, да пуснеш тема с рекламна цел на дадена дейност, но ако така постъпвате и оценявате бизнеса в форума, не мисля че ще има желаещи да го посещават :)
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

VRPerformance написа: 14.12.2021, 14:28:29 Не видях някъде да пише че е забранено, да пуснеш тема с рекламна цел на дадена дейност
И аз не видях, някъде да съм написал, че е забранено.

Обаче вие като бизнесмен би следвало да сте поне отчасти наясно със спецификите на рекламния процес и с понятието "безплатна реклама" и произтичащите от това позитиви/негативи ;)
Бееееее.....
bambinka

Шкода Новак

Мнение от bambinka »

Изглежда, ако VRPerformance си плати за рекламна статия или членство във форума, отношението резко ще се промени [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

bambinka написа: 14.12.2021, 14:39:02 Изглежда, ако VRPerformance си плати за рекламна статия или членство във форума, отношението резко ще се промени
Моето лично отношение едва ли ще се промени, но по съвсем обективни причини това вече няма да се вижда във форума [smilie=sarcastic.gif]
Бееееее.....
Аватар
VRPerformance

Шкода Новак

Обратна връзка:

Цецо75 написа: 14.12.2021, 14:24:20 Дразнещото е, че хем се опитва да минава тънко (да се рекламира "бизнеса" без пари), хем се цупи на отношението. Пишеш в говорилнята, носиш си .... отношението. Тука е така.
VRPerformance написа: 14.12.2021, 14:23:19 да се придържаме към по-смислени разговори
rofl
Въобще не се цупя, във форума освен вас, има и интелигентни хора, всеки може да прочете кои какво е написал и да прецени [smilie=pleasantry.gif]
Последно промяна от VRPerformance на 14.12.2021, 15:44:41, променено общо 1 път.
Аватар
SimichOil

Škoda Ludicrous

Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
Обратна връзка:

Мнение от SimichOil »

Е чета и не мога да разбера, защо наистина се влиза така с бутонките в кокалчетата.
2 от колите ми са били в описания по-горе сервиз - и 2-та пъти останах доволен от резултата.
Поста отначало си беше съвсем нормален - но тук едни праведни колеги прецениха, че услугите които извършва сервиза са в разрез с българското законодателство.
Аз само да питам за един приятел (с цялото ми уважение към колегите които извършват тези услуги - приятели сме, яли сме и сме пили на една маса и пак ще го правим) - и въпроса ми е принципен..
1. Легално ли е да се отключва VIM (Video In Motion) - и ако не е легално, защо това се прави легално тук във форума и защо никой не скача?
2. Легално ли е да се правят промени по колите от други колеги и тогава всичко е много хубаво - даже им се "кефим". (визирам промени в изпускателните системи на колите). Не ме питайте кои са колегите - всички ги знаем.
3. Легално ли е да се продават стоки тук и да не се издава фискален бон или ф-ра? Май не е - но никой тук не скача така.
4. Легално ли е да се ходи на "гернана" и да се раздава всичката газ - много над ограниченията? Май не е - но пак никой не скача.
И още мога да изброявам....но няма смисъл.
Пак казвам - нищо лично към никой от колегите от 4-те точки по-горе...просто ми е странен двойния аршин в случая.
Аватар
VRPerformance

Шкода Новак

Обратна връзка:

Eвала браво
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”