Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Предния мост е готов.Сменени с нови-втулки,тампони,оси,горни носачи,лагери на главините,кормилни накрайници,средна корм.щанга,уплътнения и лагери в кормилната кутия..Доволен съм.Следват -спир.помпа и спир.апарати,помпа съединител и т.н.
Работата по Шкодата си движи бавно за съжаление,но реших най добре да разглобя цялата и да се опитам да я направя като хората.Отдолу каквото имаше дребно за кърпене се оправи,изчистена наръсена с ръждопреобразувател,боди и накрая боя.Спир.система каквото намерих ново беше заменено,почти всичко.Сега съм на етап сглабяне колкото да мога да я придвижа до бояджията на платформа и ще си чакам реда за боя.През това време ще обърна внимание на всеки един детайл и възел за ревизиране и възстановяване преди да го накича в колата.
Здравейте колеги, имам нужда от помощ. Измина доста време когато я разглобих и спомените ми избледняват, а и снимките , които правих не ми помагат.
Проблема е , че като махнах ел.инсталацията й не помня от къде минаваха кабелите , говоря за основния сноп от бушониерата назад и предната линия .
Ако имате снимков материал или каквато и да е информация много ще съм Ви благодарен.