Избор на Superb

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
redalex

Skoda Electric

Гараж: i3

Избор на Superb

Мнение от redalex »

redalex написа: 08.12.2021, 19:41:22научи се вече
Бъгав е форума бе [smilie=punish.gif]
kograman

ŠKODA MASTER

Избор на Superb

Мнение от kograman »

@redalex, за тва се продават, нали ... [smilie=sarcastic.gif]
Енивей, rabbit whole y know it.
Нека сме на различни мнения, и да не се опитваме да се налагаме, окай?
Someone's opinion of you does not have to become your reality
vossen

Шкода Новак

Избор на Superb

Мнение от vossen »

@redalex, Сашко, каква е тази нелепица на аватара ти?! Да не би да си продал най-накрая шкодата и да си взел тоз кашон ай тройката? Странен човек си ти, еей [smilie=kiss3.gif]
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Избор на Superb

Мнение от Taratajki »

Понеже сте ме намешали у разговоро, докато аз в кола не съм се качвал от 10 дена да карам (деба тия самолети, деба), само ще вметна, че кола от каране не се троши [smilie=pardon.gif] Аз карам, като изоглавен, и само една се предаде, ама никой не знае, какво и се е случвало преди мен, а и при мен изкара 60 хил. "на заварка". Ева я аз тая марка и модел , дето ще се прецака за 2-3 години, 30-40 хил., па ако ще все да е била в червеното. Аз лично бих си го купил тоя супърб, много е 'арен, а и таман компютрите са му възпитани правилно [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Избор на Superb

Мнение от Rangel »

@kograman, ти като квалифицираш хората познаваш ли ги? Направил ли си си труда да опознаеш човека, как си гледа колите? Таргаш ли е дето лъже хората? Ти защо висиш изобщо тука? Хората не харесваш, колите не харесваш, карай маздето, те сигурно също имат форум и си свиркай. Пиши там шкода колко е гадна и те това е.
kograman

ŠKODA MASTER

Избор на Superb

Мнение от kograman »

@Rangel, брех, нещо си предобрил ми се струва. Я ми посочи къде съм го квалифицирал? Заради теб, пак ше го напиша, това е лично мнение. Трудно ли ти е да осъзнаеш, че не може всички да сме на едно мнение, и това че някой е казал А, другите след него карат до Я?
Ето, аз как уважавам твоето мнение?

п.с Маздата си я карам с кеф, и всеки ден се усмихвам като седна в нея.
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Избор на Superb

Мнение от Rangel »

Баце мишкуваш на дребно, ама ние доматите с колците не ги ядем. Пак ти казвам не квалифицирай хора дето не познаваш. Не ми отговаряй, приключихме разговора.
Аватар
redalex

Skoda Electric

Избор на Superb

Мнение от redalex »

smoke написа: 08.12.2021, 18:30:38 Добре де, 'що тогава ти трябваше бензинова бегачка, па и да ѝ правиш силов тунинг?
Защото така ми е скимнало и защото така съм решил тогава. Съобразно нуждите си.
Октавията съм я карал 4 години е най-дълго задържалата се кола при мен ...изобщо.
Сегашната е на тестов период - но най-вероятно ще си взема такава и за постоянно. Само ще видим как ще ги комбинираме с другата/другите.
vossen написа: 08.12.2021, 20:32:08 Да не би да си продал най-накрая шкодата и да си взел тоз кашон ай тройката?
Октавията вече е у Рангел.
Аз съм си взел "този кашон" временно и много ме кефи [smilie=hunter.gif] [smilie=sarcastic.gif]

kograman написа: 08.12.2021, 21:17:32 не може всички да сме на едно мнение, и това че някой е казал А, другите след него карат до Я?
Хубаво е, че имаш мнение и вече го сподели тук.
Няколко човека ти казахме, че бъркаш, най-малкото защото не си идвал никога на сбирките, нямаш идея какво се прави, ама си слушал алабалистики и си ги доразвил с фантазията си.

Не мисля, че сме се запознавали, а ако сме - прощавай, че не се сещам.
Само искам да ти кажа съвсем директно, че е мега ЖАЛКАРСКО да обикаляш да пишеш на хората глупости за хора, които не познаваш, коли които не си виждал и за събития, за които само си чел някакви неща тук или някъде някой ти е писал.
Изключително путьовско изпълнение.
Пиша го тук, за да няма скрито покрито и да е ясно и за теб, и за другите.

От доста време пишеш нелепости в този форум и съм се опитвал да те оправдавам и разбирам, но в случая мисля, че поведението ти е на тотален лузър.
kograman

ŠKODA MASTER

Избор на Superb

Мнение от kograman »

За последен път ще го напиша, лично мнение.
Или ако не си със стадото, нямаш право на глас?
Това че не се посещават сбирки, въпрос на личен избор.
Аз лично, кола карана по такъв начин не бих си купил. Аз ли ше я купувам. Не. Толкоз.
Всеки си има глава на раменете да си преценява.

п.с не се опитвай да ми даваш наклон на муя. Аз не го правя.
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Избор на Superb

Мнение от Rangel »

Ама как излагаш лично мнение за нещо в което не си участвал, не познаваш човека, не знаеш колата? И се буташ там дето никой не те е питал. В този форум има няколко човека, които познават Бондо, не го харесват по някаква причина, ама там дето не ги питат не се бутат. Ти като какъв се пръкна да определяш кой какъв е, как карал и каква била колата. Казах ти не мишкувай на дребно, ние тука не сме олигофрени. 2 години пропагандираш Тойота, ти колко такива кара от както продаде Супърба? Вярно че там няма как да се притесняваш, че на гонки някой ги е карал…
Аватар
redalex

Skoda Electric

Избор на Superb

Мнение от redalex »

Нищо не се опитвам да ти давам.
Просто ти казвам, че се държиш като женски полов орган.

Тъй като заслужавам наказание, моля @BlackPearl или друг админ да го приложи.
kograman

ŠKODA MASTER

Избор на Superb

Мнение от kograman »

@Rangel, пиша ти го за последно.
Лично мнение съм казал,не налагал! на база изводи които съм направил за себе си.
Това че не ти харесват, don't care.
Това че ти го приемаш като налагане,. not my call.
По ясно от това, не знам как да ти го напиша.
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Избор на Superb

Мнение от Taratajki »

redalex написа: 08.12.2021, 21:40:02 заслужавам наказание
Не ви разбирам, какво се занимавате с тоз човечец [smilie=pardon.gif]
Чичко тойоткаджия, никога няма да проумее какво значи да имаш кола, която просто искаш да имаш и да ти доставя удоволствие от шофирането. Той е просто пасажер [smilie=pardon.gif]
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Избор на Superb

Мнение от Цецо75 »

Rangel написа: 08.12.2021, 21:38:22 .... Тойота .... там няма как да се притесняваш, че на гонки някой ги е карал…
lol мнооого добро това lol
Бееееее.....
kograman

ŠKODA MASTER

Избор на Superb

Мнение от kograman »

@Taratajki, трудно ли ти е да възприемеш, че хората са различни? Възприятия също. Това че теб те кефи да се щипеш с мъже, не прави всички ни такива. Това като пример, да не се вземе сега да се засегнеш нещо ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”