Ето го обяснението:Цецо75 написа: 06.12.2021, 12:27:22 Според дилъра - няма никакво обяснение защо сме успели да се вредим.
Честито и безаварийни километриЦецо75
ŠKODA MASTER
Ето го обяснението:Цецо75 написа: 06.12.2021, 12:27:22 Според дилъра - няма никакво обяснение защо сме успели да се вредим.
Честито и безаварийни километриЦецо75
ŠKODA MASTER
Аз колко съжалих, че си напоръчвах електроники и я чаках-чаках... А имаше една много красива Scout в салона, бяла такава. Ако съм знаел щях да взема нея и беж, ако и да не ми трябва 4х4 :-)zloQQ написа: 06.12.2021, 16:25:06 Явно анимационното табло и/или някоя друга глезотийка го бавят...

smoke написа: 08.12.2021, 14:19:33 Ето, да ви кажа нещо оптимистично:
О4, поръчана на 3 декември (преди 1 седмица, без камера за задно паркиране и без Canton, които в момента не могат да се поръчват) - има предварителна информация от Шкода (каквото и да значи това) за производство през февруари 2022 г.
So far, so good![]()
Искрено ти пожелавам да я изпълнят! Исках само да знаеш, че на мен ми дадоха дата за август, после края на септември, после края на октомври. Не виня ЕТ, мисля, че заводските графици се променяха в съответствие с наличните части. Надявам се при теб да не е така и февруари да се похвалиш!

Това е най-добрата стратегия. Аз толкоз си го бях пуснал през ...., че като ми звъннаха, "не намерих" време една седмица да ида да задвижа документите. Явор се хвана за главата с мен, вика ти луд ли си...