Колко?20-30 години?!Колата си е на 8 години вече,има си и сериозно засилени на над 100к км.
Човека я иска сега,или му предлагаш да изчака да стане на 15год.?
Колко?20-30 години?!Колата си е на 8 години вече,има си и сериозно засилени на над 100к км.
Пффф, тук много глупости се изговориха. С най-добри чувства към Конграмана.w3mon96 написа: 01.12.2021, 10:54:20 Исках общо мнение за екземплярите, нямам конкретно избран все още точно заради тези колебания. Познат ми казва че точно този бензин бил 'караш бензин, но все едно обслужваш дизел' заради сложността на двигателя. Не съм специалист и точно за това се допитах до хората тук, попринцип повече ми се искаше бензин, но въпросния човек ме 'наплаши'.. И да, не вземам колата за състезания.. да, искам да върви, но на този етап не ме интересува 'тунинг' от какъвто и да е характер и съревнование кое върви повече..

Имаше един подобен на теб, ако не си същия в Ауди форума който беше виждал в Австрия един разглобен 3.2фси и след това започна да ходи по темите във форума да обявява, че мотора е боклук и се отварят под 100 000 км.kograman написа: 01.12.2021, 12:35:07 @BlackPearl, като разкарах това недоразумение Оставията, исках да си взема 2.0ТСИ, без значение в каква мощност, но да не е Оставия. Да ти кажа ли, че на Супърбите и Артеоните които бяха над 100к км и се продаваха в БГ бяха с отваряни двигатели всиките по сервизни акции. На единият Артеон, на който се бях наточил, при тази сервизна акция му бяха строшили и кутията, и беше сменена с нова. Не съм ровил за повече подробности.
Нали знаеш, че монетата е с две страни винаги.

Защо пък само на магазина, на 100 000 км ще се хвърли двигателя? Не разбирам каква ти е тезата. Проблеми имат всички производители на коли, всяка компания прави безброй акции за нещо дефектно. Според теб нищо не трябва да се купува на вторичния пазар защото си видял два разглобени двигателя.kograman написа: 01.12.2021, 13:39:11 Значи имаме сходство донякъде в разбиранията. Такива само нови от магазина
Братята ръшки, това е едно от нещата които ми харесва при тях е, че разглобяват и анализират до последнто болтче. Когато нещо е боклИк си казват, без да и пука особенно за последствията.