Купувам детско столче за кола : годинка+
- kras4o
- Гараж: Superb Scout Diesel, 2021
Колеги, така се случи, че всички столчета, които имахме из смесейстовто и на наши познати си ги раздадохме. А точно сега, близко семейство имат нужда от столче за принцеса на 9 месеца.
Имате ли нещо бюджетно за продан ? Бюджет до може би до 100лв.
Имате ли нещо бюджетно за продан ? Бюджет до може би до 100лв.
- makaveli
- Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
Ако няма предложения, има бюджетни в емага
https://www.emag.bg/stolche-za-kola-bab ... DMMYZ3MBM/
https://www.emag.bg/stolche-za-kola-lor ... D7R11KMBM/
https://www.emag.bg/stolche-za-kola-bab ... DMMYZ3MBM/
https://www.emag.bg/stolche-za-kola-lor ... D7R11KMBM/
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
makaveli, аз не бих купувал нищо от eMAG. За мен това е мошенически сайт. Два пъти съм купувал оттам неща и двата пъти в гаранционните карти (уж случайно) бяха вписали съвсем други серийни номера. Плащаш при доставката, в доставката няма гаранционна карта, а по-късно ти дават link, откъдето да си я свалиш. Когато я свалиш, виждаш, че картата е с грешен номер, пишеш им рекламация, на която никой не ти отговаря. Купил си си уред Bosch, а те ти дават някаква тяхна си, не-Bosch "гаранционна" карта, която уж важала при тях (но не и в сервизите, сервизиращи Bosch). С (уж случайно) вписан грешен сериен номер. Класически измамници.
- makaveli
- Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
smoke Знам, че не са най- читавите...дадох ги само като пример, сайтове за детски стоки бол! 
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Според мен за толкова малко пари всяко столче ще е компромис със сигурността. То е ясно, че си има причина за ниския бюджет, но е хубаво да се вземе столче поне с прилични резултати на краш тестове.
- Ramzes
- Гараж: Škoda Octavia II Combi 1.9 TDI BLS 2008
Това не е ядрена физика. Технологично са почти еднакви. Разлката е в комфорта и тапицерията. Дали може да се накланя в позиция спане, дали има isofix и т.н. Хората искат бюджетно столче, явно нямат или не са готови да извадят едни 500лв за "марково".nmnikolov написа: 27.11.2021, 10:16:31 Според мен за толкова малко пари всяко столче ще е компромис със сигурността. То е ясно, че си има причина за ниския бюджет, но е хубаво да се вземе столче поне с прилични резултати на краш тестове.
Сина ми е на 9 и продължава да си ползва столчето. За мен коланите в колата, не могат да пазят като 5-точковите на столчето. Много хора бързат да минат на седалка. Съветвам да се вземе такова до 36 кила.
Още от времето на хан Кубрат се знае, че с много селски пръчки на едно място никой не може да се справи!
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Втора употреба столчетата от по 500лв, стават по 100-150 лв. Така че няма драма, просто трябва да намерят някое запазено.nmnikolov написа: 27.11.2021, 10:16:31 Според мен за толкова малко пари всяко столче ще е компромис със сигурността. То е ясно, че си има причина за ниския бюджет, но е хубаво да се вземе столче поне с прилични резултати на краш тестове.
Голямата ползва столче в едната кола купено точно тук от форума за 100тина лева, колега продаваше две еднакви и ги взехме с баджанака.
В другата кола, имаме същото столче, купено от магазина от братовчедка ми за прилична сума пари.
Разлика - никаква, едни и същи столчета.
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Аз ще видя дали пазим някое от нашите столчета в мазето, ако не сме ги дали, ще го дам безплатно на човека.
Günter Stg 1
- mariyan
- Гараж: 2019 Superb Combi 4x4 TDI 190hp 7DSG
dimibo написа: 27.11.2021, 11:00:04 Аз ще видя дали пазим някое от нашите столчета в мазето, ако не сме ги дали, ще го дам безплатно на човека.

-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Изобщо не съм съгласен, че всички се представят еднакво на краш тестовете. Все едно да кажеш, че и при гумите технологиите са ясни и няма разлика дали ще е за 70лв. или за 200 лв.
За мен винаги ми е било странно някой да прави компромис точно с детско столче за кола. Баси, това се купува с идеята да се ползва с години.
А и с добро планиране и следене на промоции може да се вземе хубаво столче доста намалено.
За пример столчето на каката преди 5 години го купих от UK и с доставката от Гъбко ми излезна с 200лв. по-евтино (имале намаление в сайта) отколкото струваха тук.
На 1-ви юни тази година имаше намаление с 20% заради деня на детето и взех предварително столче за малкия, което няколко месеца стоя опаковано. И понеже каката за нейното столче на Cybex не ползва повече масичката и основата, взех за малкия 15-35 и сложих частите от на каката столчето. Само заради намалението и частите от на каката столчето дадох поне с 250лв по-малко.
В крайна сметка за този бюджет е най-добре да се вземе втора употреба.
За мен винаги ми е било странно някой да прави компромис точно с детско столче за кола. Баси, това се купува с идеята да се ползва с години.
А и с добро планиране и следене на промоции може да се вземе хубаво столче доста намалено.
За пример столчето на каката преди 5 години го купих от UK и с доставката от Гъбко ми излезна с 200лв. по-евтино (имале намаление в сайта) отколкото струваха тук.
На 1-ви юни тази година имаше намаление с 20% заради деня на детето и взех предварително столче за малкия, което няколко месеца стоя опаковано. И понеже каката за нейното столче на Cybex не ползва повече масичката и основата, взех за малкия 15-35 и сложих частите от на каката столчето. Само заради намалението и частите от на каката столчето дадох поне с 250лв по-малко.
В крайна сметка за този бюджет е най-добре да се вземе втора употреба.