Детайлинг - Полиране/пастиране/ваксиране в София

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
PSG

Škoda Фен

Гараж: ŠKODA Yeti Adventure 2.0TDI 140hp CFHC 4x4 '15
ŠKODA Superb III FL 2.0TDI 190hp DFHA '19

Детайлинг - Полиране/пастиране/ваксиране в София

Мнение от PSG »

Здравейте колеги,

Днес използвах услугите на едно момче, което ми препоръча Цецо от PDR Paintless dent removal. Цецо има тема тук, мисля да пусна тема и за Наско, чиито услуги използвах днес и останах страшно доволен.

Когато водих Шкодата при Цецо за оправяне на разни дребни забележки по ламарините, видях Наско да полира една Мазда и бях впечатлен от резултата. След поредната беля от улични котки и "майстори" автомиячи (явно бяха бърсали капака ми с мръсен парцал и беше станал на нищо), реших да се допитам до него.

Уговорихме се за днес, момчето беше много точно и коректно, обади ми се сутринта да потвърди уговорката, беше в сервиза при уговорения час и започа работа по колата пред мен. Наблюдавах целия процес - Наско си игра близо 4 часа с колата ми - много внимателен към детайла.

Колата я излъска като огледало, сложи и керамична вакса. Има вариант за поставяне на различни керамични покрития и пр.
С две ръце мога да препоръчам услугите му в сферата на детайлинга.

Работи събота и неделя в сервиза, където е Цецо PDR Paintless dent removal.
Телефонът на Наско е 0895 631 981. Става с предварителна уговорка по телефона и оглед на колата на място.

Изображение
Изображение
Изображение
ŠKODA Yeti Adventure 2.0TDI CFHC 4x4 '15
ŠKODA Superb III FL 2.0TDI 190hp DFHA '19
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”