Рециклиране на фарове.

Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
Обратна връзка:

Рециклиране на фарове.

Мнение от skodko »

Бих желал и тук да представя нещо с което се занимавам като хоби, с именно рециклиране на фарове. Почиваме с едни пресни току що сглобени фарове за БМВ е39 преди фейса. Основно разглобяване и почистване, шлайфане и полиране стъклата. Ново покритие на рефлекторите на лупите, крушки Osram Nightbraker Laser на къси и дълги. Нови оем външни и вътрешни уплътнения.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Обратна връзка:

Рециклиране на фарове.

Мнение от skodko »

ИзображениеБМВ Е38 преди фейса. Основно разглобяване и почистване, нови улътнения, нови крушки Osram Nightbraker Laser +200%. Ново покритие на рефлекторите на лупите.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Обратна връзка:

Рециклиране на фарове.

Мнение от skodko »

Продължаваме с един комплект би ксенонови фарове на БМВ е 46. Разглобяване и почистване, ново покритие на рефлекторите, шлайфане и полиране на стъклата. Този тип лупи се ползват масово и от VW и Мерцедес.ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Обратна връзка:

Рециклиране на фарове.

Мнение от skodko »

[/url]Забравих я тая тема. Най-обичам когато собствениците на стари автомобили се грижат за тях подобаващо. В случая за тази БМВ е34 трябваше да се измисли нещо повече от рециклиране на стандартните фарове. Схемата вече съм я разработил на старата ми 34-ка. Цялостно разглобяване на фаровете. Изработване на преходни фланци. Изрязване на фасунга на оригиналните рефлектори и вграждане на 2.5 инча биксенонови прожектори в оригиналното тяло на фара. Полиране на хром ринговете.
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Обратна връзка:

Рециклиране на фарове.

Мнение от skodko »

Завърших още един комплект за БМВ е39 фейслифт, щатска версия. Шлайфане на стъклата и премахване на люпещият се лак 400-6000 шкурки, полиране, нови водачи, смяна на заводските лупи за халогенна крушка с биксенонови. Почистване и ремонт и дресинг на корпусите. Крушки осрам +200% на къси и дълги, 55 вата Ray Tech баласти.ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
donci

ŠKODA MASTER

Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl

Рециклиране на фарове.

Мнение от donci »

Съвършена работа [smilie=thank_you2.gif]
Аватар
makaveli

Škoda Ludicrous

Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна

Рециклиране на фарове.

Мнение от makaveli »

skodko, Те са станали нива над ОЕМ-ските! Шкоденси фарове "пипаш" ли?
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Обратна връзка:

Рециклиране на фарове.

Мнение от skodko »

С удоволствие :) Същите лупи стават за директен ретрофит и в твоя фар, така че може да се постигне много добър резултат.
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Обратна връзка:

Рециклиране на фарове.

Мнение от skodko »

Стават за супърб 2, фабия 2 фейслифт с фарове с лупи, Октавия 2 фейслифт.
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Обратна връзка:

Рециклиране на фарове.

Мнение от skodko »

Едни офроуд фарчета върнати към живота. Отделяне на стъклата от корпусите. Основно почистване отвътре и вън на корпусите. Почистване на рефлекторите от засъхналата кал. Вътрешно и външно полиране на стъклата. Почистване и полиране на декоративните бленди. Почистване на старата битумна лента и затваряне с нова. Дресинг и защита на корпусите Koch chemie plast star. Използвани крушки- лед на къси, Бош +150% на дълги и габарити.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Обратна връзка:

Рециклиране на фарове.

Мнение от skodko »

Bmw X5 E53 шлайфане и полиране на стъклата на фаровете, отваряне, вътрешно и външно почистване на корпусите, почистване на вътрешни стъкла и рефлектори на дълги, замяна на заводските прожектори с биксенонови evox-r 2. Модифицирани баласти на 45 W.Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Съвети за нашите шкоди”