Напречни греди Rapid Spaceback

Модел Rapid от 2012 - до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
muncho

Шкода Новак

Гараж: Skoda Rapid Spaceback 1.2TSI

Мнение от muncho »

Здравейте! Някой купувал ли е напречни греди за багажник, които да не са от Еуратек? Разглеждах из сайтовете, но не мога да открия мнения на клиенти - дали са достатъчно качествени и заслужава ли си да поръчвам от Еуратек. Можете ли да препоръчате сайт/магазин, от който да поръчам? Благодаря предварително.
Аватар
PSG

Škoda Фен

Гараж: ŠKODA Yeti Adventure 2.0TDI 140hp CFHC 4x4 '15
ŠKODA Superb III FL 2.0TDI 190hp DFHA '19

Мнение от PSG »

За да не се счете като реклама, пуснах ти лично.
Според мен за цената, която ЕТ ще ти обяват за оригиналните, ще намериш по-добро решение на Thule (примерно). Нямам добри впечатления от оригинани греди на Ford и Fiat - адски шумни с труден монтаж. Шкодовите не знам как са. Купих директно Nordrive Silenzio и съм адски доволен
Разгледай моделите на Thule, Nordrive и MontBlanc. Имал съм допир с продукти и на трите фирми - много истински неща правят.
ŠKODA Yeti Adventure 2.0TDI CFHC 4x4 '15
sdaskalov86

Škoda Фен

Гараж: VW PASSAT B9 2.0 TDI
Ex. Superb III, 2.0 TDI, 6DSG, ~180 HP, ~400 Nm, ReceChip
Обратна връзка:

Мнение от sdaskalov86 »

Аз минах по този път. На ЕУРАТЕК са на практика Thule, но по-стари модели. За същите пари ще купиш последният модел на Thule или Nordrive. Вече зависи от теб коя марка ще предпочетеш и какъв цвят, както и най-важното какво ще возиш отгоре: колела, ски, велосипеди или комбинация между тях. Аз се спрях на почти най-високия клас на Thule за греди, поради мои си лични предубеждения. Ако те интересува подробности, мога да ти дам допълнително информация за модела. За магазин препоръчвам лично SLS. За онлайн магазин на https://www.escadra.bg/thule-roof-racks бих казал, че е добър - може да филтрираш по кола, модел и година.
Аватар
PSG

Škoda Фен

Гараж: ŠKODA Yeti Adventure 2.0TDI 140hp CFHC 4x4 '15

Мнение от PSG »

Аз моя го взех от easyauto на "Резбарска", които всъщност са старите bagajnik.com. Имат избор от марки и цените им не са лоши. SLS също е варинат, не съм сравнявал цените. Мой приятел си купи Thule от тях и остана доволен. От Thule според мен няма как да не си доволен, ако ще и правоъгълните греди да купиш.

На Йетито гредите на надлъжния рейлинг са по-дебели и нямаха подходящи щипки за Thule. Предложиха ми Nordrive Silenzio, от които имаха налични и комплекта за захващане и гредите. Монтирахме ги на място, хареса ми как стоят и ги взех. Не съжалявам изобщо, че не взех Thule. Зимата изобщо не ги свалям, карам ги със 140-150км/ч по магистралата и в купето дразнещи шумове няма. Имам ски щипка на Thule, която без проблеми заспива на улеите на Nordrive гредите - абсолютно съвместими са. Имам и падове ("мекушки") на Yakima за сърф - също пасват перфектно на аеро профила.
ŠKODA Yeti Adventure 2.0TDI CFHC 4x4 '15
muncho

Шкода Новак

Гараж: Skoda Rapid Spaceback 1.2TSI

Мнение от muncho »

Благодаря за отзивите, май се насочвам към Nordrive Silenzio, но тези дни ще отида на място в магазин и ще избера окончателно.
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Мнение от JORDITO »

За Рапид Спейсбек в Еуратек бяха около 250 или 280 лв. Слагат се много лесно и бързо.Не съм сигурен дали са Thule или Hakr.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Жоро

Škoda Фен

Мнение от Жоро »

THule wingbar или wingbar EVO се казваха.
Скъпи, но ако ще караш с над 80 км./ч и не искаш да ти е шумно взимай смело.
Тествал съм ги на няколко различни шкоди - и седани и комбита

Оригиналните греди са брандирани THULE-та, при това от базовите модели и не си залужават.
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Rapid”