Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Надявам се това да е полезно. До колкото виждам сензорите са 2. Единият е монтиран на блока, а другия на тръба от радиатора. Показания от Вас е този на блока.
Ето още една скица
Едно време имаше температурни сензори(един корпус - 2 сензора), на които, единия отиваше на "компютъра", а другия на уреда за температура... и съм имал случай - на уреда работи, а на "компютъра" - не работи....
Колеги. Интересно ми е температурният датчик, който подава информация към компютъра. Доколкото знам има един преди дросела. От него ли се подава информация към компютъра колко богата да е горивната смес? Ако бърка и е по-богата се вдигат много оборотите на празен ход, а ако е много бедна оборотите падат и даже може да загасне колата. Ако има отклонение от параметрите и лъже компютъра например. За голфче 5-ца с дпф се интересувам, но трябва да е идентично с О2 с дпф.
Още от времето на хан Кубрат се знае, че с много селски пръчки на едно място никой не може да се справи!