Octavia 2 - bega4kata
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- brave heart
- Гараж: Škoda Octavia 2 Elegance 2.0 TDI
Octavia 2 - bega4kata
Ето къде отидоха "старите" джанти на Стрелата на Сами.

- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Octavia 2 - bega4kata
ПОРАЗЕН СЪМ. УБИЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙСТВЕНО СЕ Е ПОЛУЧИЛО. :
Все едно за тази кола са направени.
1.Чувствам се много щастлив,защото подтикнах двуомящия се Самуил да си сложи 19ки,а ти си се сдобил с ултраподходящите за теб 18ки.Направихме едновременно две Октавии да изглеждат по-красиви.
Аз ти се чудя как до сега си я търкалял със 17ки. Той Сами,че си караше колите с малки гумички
до скоро го знаем,ама ти още като си я купил е трябвало да я ъпгрейтнеш.
БРАВО БРАВО Страшно съм впечатлен как са застанали. Самият Антрацит на това Морско Зелено много залепва. С нетърпение очаквам Обзор за да видя на живо и твоята и Стрелата с новите джанти.
Все едно за тази кола са направени.1.Чувствам се много щастлив,защото подтикнах двуомящия се Самуил да си сложи 19ки,а ти си се сдобил с ултраподходящите за теб 18ки.Направихме едновременно две Октавии да изглеждат по-красиви.
Аз ти се чудя как до сега си я търкалял със 17ки. Той Сами,че си караше колите с малки гумички
БРАВО БРАВО Страшно съм впечатлен как са застанали. Самият Антрацит на това Морско Зелено много залепва. С нетърпение очаквам Обзор за да видя на живо и твоята и Стрелата с новите джанти.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- tsonko
- Гараж: Octavia 2 TDI powered by Gunter Service
Octavia 2 - bega4kata
Ице,
!! Тя станала мнооо арна бе
- то много от собствениците на Октавия 3 ще ти завидят за визията - даже и от заводска дизелова РСка по ми харесва на мен, че даже е и по-бърза май...
. Само за едно нещо се сещам дето има в повече, а ти го нямаш - фалшивия ауспух ![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
!! Тя станала мнооо арна бе
. Само за едно нещо се сещам дето има в повече, а ти го нямаш - фалшивия ауспух ![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Octavia 2 - bega4kata
Ицето пак гръмна.
Мислех си,че ще стоят много хубаво тези джанти на тази кола,ама чак пък толкова хубаво не очаквах,че ще стоят.
Мислех си,че ще стоят много хубаво тези джанти на тази кола,ама чак пък толкова хубаво не очаквах,че ще стоят.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Octavia 2 - bega4kata
Аз на Сами съм му казвал, че никога не са ме кефели легерите на тази кола.
Лично мнение, че тази кола, тип лимузина е за по-тежки (като визия джанти). Те трябва да и придават повече изисканост и тежест. Но пък на Сами му харесваше да са колкото може по-леки и спорт да има. Всеки си има вкус.
Тези джанти наистина застанаха/направо заспаха на Ицето!
Да кажем , че са в 10ката, защото като се замисли човек назад във времето:
-разцветката и изпълнението са като 2рите на Сами- МАМ-овете. (но пък му бяха тежки)
- самият модел Джемини е сходен на Легерата....... (искаше се лекота и спорт)
И ето ти я перфектната комбинация!!!
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
П.С: Ице, пак изпревари с джантите, а Сами пак остави "татенцето си" на сухо! ЕВАЛА!
Лично мнение, че тази кола, тип лимузина е за по-тежки (като визия джанти). Те трябва да и придават повече изисканост и тежест. Но пък на Сами му харесваше да са колкото може по-леки и спорт да има. Всеки си има вкус.
Тези джанти наистина застанаха/направо заспаха на Ицето!
Да кажем , че са в 10ката, защото като се замисли човек назад във времето:
-разцветката и изпълнението са като 2рите на Сами- МАМ-овете. (но пък му бяха тежки)
- самият модел Джемини е сходен на Легерата....... (искаше се лекота и спорт)
И ето ти я перфектната комбинация!!!
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
П.С: Ице, пак изпревари с джантите, а Сами пак остави "татенцето си" на сухо! ЕВАЛА!

- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T