Свестен приемчик в Еуратек

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2020
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
zlatadama

Шкода Новак

Мнение от zlatadama »

Здравейте,
Верни фенове на Шкода, от няколко месеца съм собственик на прекрасна Октавия 4 1,5 G-tec, вече 6300км безпроблемно шофиране и съм изключително доволен.
Няколко пъти дава грешка в автопилота при запалване, но като загасиш и пак запалиш всичко е ок, до днес ! Днес като се качих светеше вниманието горе на таблото и като запалих се осветка като коледна елха [smilie=sarcastic.gif] , пробвах номера с гасене и палене- ама Йок, същата работа, работя на 30км от нас и като пристигнах загасих и започнах да търся телефони и отзиви за приемчици и сервиз, прочетох доста положителни неща за Петър Вангелов.
Молбата ми е, ако някои има негов телефон да ми пише за да се свържа с него ?
п.с преди малко отидох да си взема цигарите от колата и рекох да я запаля.... и воала, като нова [smilie=pardon.gif]
Във всички случай трябва да отиде на диагностика.
Изображение
Жоро

Škoda Фен

Мнение от Жоро »

Не работи в Шкода вече.
zlatadama

Шкода Новак

Мнение от zlatadama »

Благодаря Ви, ще търся някои друг.
pesho0o

Шкода Новак

Мнение от pesho0o »

Здравей, аз не смятам че има такъв защото моята кола на 1490км беше ударена от бус
, който не ме видя и вече втори месец не могат да ми кажат кога ще е готова. Втората ми нова кола купена от тях, но заради това трета няма да има. Надявам се да си прибера "новата" кола скоро и да не се виждам повече с тях освен за обслужване.
zlatadama

Шкода Новак

Мнение от zlatadama »

В крайна сметка днес я оставих сутринта в сервиза в Надежда, камера е записала грешка, поръчаха я и като дойде ще я подменят по гаранция [smilie=thank_you2.gif]
maiden

Škoda Фен²

Мнение от maiden »

Мирослав Стратев е топ !
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia IV”