Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Formentora, както и е отбелязано в статията, ще бъдат налични само 7000бройки.
Цената ще е с 13000 ЕВРО по-скъпа (за Германия).
Едва ли ще достигне до нас или пък да се продава масово.
За тези пари, може да се купи Алфа Стелвио Куадрофолио.
nmnikolov, те отдавна са клиенти с Леоните
Последно идва една CUPRA ABT 360 или 370 коня с карбонов таван. Изпадаха ми очите и опааа, дръж тая притка под капака.
Последно промяна от JORDITO на 04.05.2021, 21:38:42, променено общо 1 път.
Някои с познат дилър в представителство на Сеат за съдействие при покупка и сравнително добра отстъпка? Това което ми предлагат на мен е максимум 6% при поръчка на неналичен автомобил. Което сравнено с 12%, които ми предлагат от Киа без пазарлъци, е просто неконкурентно.
Да, като цяло това с процентната отстъпка е малко безсмислена метрика във вземането на решение. В смисъл, че си въпрос на търговска политика на дилъра. Какво ако дава голяма отстъпка върху яко напомпена база?! Гледаш крайната цена срещу това, което получаваш като кола и решаваш според приоритетите. Не говоря за конкретния случай, а принципно.
В случая сравнявам автомобили със сравними нива на оборудване и съответно първоначална цена (според официалната ценова листа). Сега лично на мен Сеата отвътре ми е по-удобен, но и Киата не е зле, още повече че е с независимо задно окачване.
Ще го кажа така: при сравними цени предпочитам Сеата. По офертите в момента нещата клонят в полза на Киа.