Поръчка на Octavia IV по време на криза
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
@shpeki, за това идеше реч - 5 поста нагоре.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
-
shpeki
Не съм кликнал на линка. 
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Днес си говорих с един съсед, който кара Dacia Duster. Преди 2-3 месеца беше взел да тества Renault Arkana, като го беше капарирал и се очакваше октомври да е готова. Беше си пуснал и Dacia-та да я продава. Като го питам днес какво става ми каза, че е отказал поръчката, защото му казали, че най-рано април другата година, ама може и още забавяне да има. И е решил да си запази Dacia-та засега. Отделно се оплака, че той бил поръчал Renault-о с Bose, ама вече не може да се поръчва с него, защото Bose не можели да смогнат (може би пак заради проблеми с чиповете). Дилъра от Espace Auto, който му е познат, му е казал, че имат останали само 7 коли на склад от всички модели и скоро ще трябва да изпразват вече и шоурима.
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
За тази година време, да бяха си направили завод за чипове в Европа ![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
-
GBandreev
- Гараж: Skoda Superb MK 3 2.0 TDI
Mercedes E400 W213
Поръчвайте от чужбина, и без това качеството за БГ е различноSimonSez написа: 20.08.2021, 16:53:29 от SimonSez » 20.08.2021, 14:53:29
Ами оня ден ходихме в Мото-Пфое и там имаше само 2 джипа от Ленд Ровър изложени. Дилъра каза че има поръчки от Февруари за които не се знае дата за производство.
" Burn rubber not your soul "
ПС, след 20 дни си идвам :Д
- SimonSez
- Гараж: Skoda Octavia RS 245
- Обратна връзка:
то по скоро проблема е от материала за тях
то това ясно, ама тоя път нищо няма да поръчваме
" Burn rubber not your soul "
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Аз започвам да се чудя какво правя, ако нещо подобно като на този с Реното ми изръсят ей сега след 2 седмици като отида или просто ми кажат, че не знаят какво се случва... Просто не мога да си позволя да седя без кола още 4-5-6 месеца+. Другото ми притеснение е как точно ще дойде тая кола, ако дойде изобщо - разбирай с всички екстри дето съм заложил ли ще е или ще са правили свободни съчинения, с каквото е имало в завода.
Вчера отворих от любопитство mobile.de и вкарах 2019-2020, 280 коня, около 30 000 км коли да гледам. Ми такива дето не са L&K, с по-малко екстри, започват от около 40 000 евра без докарването. В българското няма ни една. Е*аси.
![mega_shock [smilie=mega_shock.gif]](./images/smilies/mega_shock.gif)
Вчера отворих от любопитство mobile.de и вкарах 2019-2020, 280 коня, около 30 000 км коли да гледам. Ми такива дето не са L&K, с по-малко екстри, започват от около 40 000 евра без докарването. В българското няма ни една. Е*аси.
![mega_shock [smilie=mega_shock.gif]](./images/smilies/mega_shock.gif)
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Че то там да не би да има коли? А до колкото съм в темата, цяла Европа е леш. Англия незнам как е, щото заради десния волан произведеното за там е неизползваемо в нормалния свят. САЩ вече също влизат в дупката, по-желаните модели също вече са само на поръчка. А за тях това е голям проблем, щото те са свикнали - влизаш и купуваш. Поръчки не правят.
Бееееее.....
-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
Навсякъде е зле положението. Масово се забавят поръчки, с неясна дата за доставка, отказват се екстри и т.н. Покрай мен доста хора са поставени в тази ситуация.
Горе долу ситуацията е - който купил - купил.
Горе долу ситуацията е - който купил - купил.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
При колите е особенно зле, защото в последните години ги напълниха с всякаква електроника. Гледах сега една картинка, през 2000 г електрониката е била под 10% от цената, днес гони 1/3, а до 2030 заради електромобилите, половината от цената на колата ще е електроника.
В тоя ред на мисли, какво ли става в момента с Тесла... оня е рядка хиена, интересно дали е измислил как да се измъкне...
В тоя ред на мисли, какво ли става в момента с Тесла... оня е рядка хиена, интересно дали е измислил как да се измъкне...
Бееееее.....
-
hvp800
Нямам идея за Теслата , знам че на моята кола първата дата за доставка беше април , а последната края на септември
. Ама за хора помнещи комунизъмА , да се оплакват от днешните срокове за доставка не е много смислено ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Да, пусна си БОТ
, сега ще си пусне още да си му правят каквото трябва. Яворе, виж какво ще кажат ама много опции няма. А хорицата дето купиха твоя къв джакпот целнаха. Кола слънце, на старите цени за вторичен пазар. Сега сигурно и на 40 щеше да мине.
- redalex
- Гараж: i3
Прегорела един вид
- YYakovliev
Както казах две неща ме напрягат в целия тоя процес - неяснотата колко ще се чака и какво ще дойде. Не толкова самото чакане, макар че в момента колата, която карам не е моя и не мога да я държа още 5 месеца, да не говорим че набивам пари и в нея, дето са "на вятъра" - гуми летни, зимни (скоро), накладки, дискове, каскота, гражданска...
Май ще стартирам едни филтри пак по сайтовете да дебна оферта ако изкочи (тоя път на малко км.) да захапя, колкото и да ми беше мерак да карам нова кола... Ще го преценя това, като говоря с ЕТ след няколко дена.
За старата, честно - грам не ме е яд, че я няма. Взех и пре-достатъчно пари и тогава.
Май ще стартирам едни филтри пак по сайтовете да дебна оферта ако изкочи (тоя път на малко км.) да захапя, колкото и да ми беше мерак да карам нова кола... Ще го преценя това, като говоря с ЕТ след няколко дена.
За старата, честно - грам не ме е яд, че я няма. Взех и пре-достатъчно пари и тогава.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ