Жоро Вейдъра Пловдив - никога повече
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
optimax
- Гараж: Шкода Октавия 2 Комби 1.9тди 4х4
Фолксваген Пасат комби 2.8 V6 4моушън
kalata, викаш някой като се оака и да не се казва никъде?
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
И споделя, за да не ти се налага и на теб да правиш същото утре
-
vesko_bs
Винаги трябва да се казва за такива"майстори",за да няма други пострадали.
А ако този така наречен "майстор" си държи на името,или ще оправи проблема,или ще върне парите.
А ако този така наречен "майстор" си държи на името,или ще оправи проблема,или ще върне парите.
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Напротив, точно съвет иска. Я прочети пак какво е написал. И изобщо не се присмивам на човека, за разлика от някои други, които писаха в темата.
Питам отново - какво ще постигне като се оплаче във форума?
Ако аз съм недоволен от дадена услуга ще се опитам да се разбера с извършилия тази услуга. Ако нищо не стане ще се обърна към съответната инстанция.
@pepo0505, питаш ни какво мислим - ами на всички е ясно, че работата не е свършена качествено.
Защо трябва да пращаш снимки на този или онзи? Иди пак при човека и му кажи, че работата не е свършена качествено. И защо като си взе колата оттам не я огледа и не възрази тогава?
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- Ramzes
- Гараж: Škoda Octavia II Combi 1.9 TDI BLS 2008
Е да де , но като ни се оплаче той няма да спечели ново фолиране, което е редно, защото си е в правото. Човек не трябва да се оставя да го лъжат, защото нелоялните фирми така се учат, че минава номера. Иначе едно - две негативни мнения, минават в графата опити на конкуренцията да окалят някого. Аз лично не съм виждал фирма само с позитивни отзиви.
Още от времето на хан Кубрат се знае, че с много селски пръчки на едно място никой не може да се справи!
-
pepo0505
Здравейте отново, резултата след отиване на място е префолиране само на едия фар, на снимката се вижда този на който му липсваше фолио ”не го бил видял”, ще фолирам и стоповете, но не при същия “майстор” защото той толкова си може и след второто фолиране пак има “накъдрено” рязане мисля че за неговите възможности и качество взима дос
та скъпо, благодаря на колегата за координатите на друг който фолира, но този път ще знам как не трябва да са и ще им покажа снимки и предварително се уговарям ако станат по същия начин няма да платя.
та скъпо, благодаря на колегата за координатите на друг който фолира, но този път ще знам как не трябва да са и ще им покажа снимки и предварително се уговарям ако станат по същия начин няма да платя.
-
pepo0505
И да добавя нещо някой от колегите ми звучат като от bmw форума, идеята е повтарям първо да не се опарите и вие да следите работата на този “майстор” ако решите да идете, второ за първи път фолирам фарове не знам как трябва да изглеждат, човек ги прави как да са идеални аз съм реалист няма как да идеално, но това не означава да е нескопосано.
Някой колеги не са вникнали, какво точно съм написал, и малко ми идват дребнавщини кой какъв прякор имал - така се казва и самата фирма Вейдърс, и на самия собственик му викат Вейдър, защо ми пишете че аз съм за подигравка, не аз съм измислил името, моята не се казва Пепо компютърджията.
Някой колеги не са вникнали, какво точно съм написал, и малко ми идват дребнавщини кой какъв прякор имал - така се казва и самата фирма Вейдърс, и на самия собственик му викат Вейдър, защо ми пишете че аз съм за подигравка, не аз съм измислил името, моята не се казва Пепо компютърджията.
- Ramzes
- Гараж: Škoda Octavia II Combi 1.9 TDI BLS 2008
Оказахме се безполезни, като мигачите на BMW. Ние търсихме решение на проблема, а то било само информативна темата.
Още от времето на хан Кубрат се знае, че с много селски пръчки на едно място никой не може да се справи!
- vfurlanski20
- Гараж: Skoda Оctavia 3
Skoda Fabia 3
niki4BG, Колега, ако може повече информация за твоя човек и аз искам да се възползвам от подобни услуги?
- niki4BG
- Гараж: В процес на търсене... LOADING
https://www.facebook.com/titaniumplovdiv/ - линк към страницата му във Фейсбук.
Телефонен номер - +359882517218 - Здравко. Успех в начинанието!
Телефонен номер - +359882517218 - Здравко. Успех в начинанието!
Mоят автомобил:. LOADING... В процес на търсене!
-
stocher
- Гараж: Шкода Фабия 2010г. 1.6TDI 90k.c.
Когато търсих за моята да затъмнявам стъкла, всички бяха толкова заети, че записваха час за след месец два...
И ми похвалиха едно младо момче, сам работи и според мен работи перфектно. Но, тогава работеше само с фолио на 3М. Това и залепи!
Тук му са координатите
https://www.google.com/search?q=%D1%84% ... _id:R2ORzc
И ми похвалиха едно младо момче, сам работи и според мен работи перфектно. Но, тогава работеше само с фолио на 3М. Това и залепи!
Тук му са координатите
https://www.google.com/search?q=%D1%84% ... _id:R2ORzc