Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Медията трябва да е МИБ2ка.
Има 2 вида меню- оффроуд и перформанс монитор (спорт).
Оффроуда се активира простичко, чрез ВАГ ком или OBD eleven.
За перформанс монитора на заводски автомобил е нужно да се вземе съответния SWAP код.
Трябва първо да се проверят какви SWAP кодове има колата, защото може да го има, а да не е активиран(което е малко вероятно).
Днес си направих уста да питам за тия менюта и как биха могли да ми активират някое от тях на L&K. Пропуска ми бе, че не бях се подготвил и не знаех как се казват, но се постарах да обясня.
Обаче ме отрязаха - за Offroad Monitor-a колите идвали с жироскоп, който да дава данни за накланянето на купето и ако колата ми имала - щяло е да бъде отключено това меню. В крайна сметка ми казаха че каквото имам - това е. Допълнително могат да се активират екстри и/или добавя hardware само ако е наличен в съответния бюлетин с оригинални аксесоари.
п.с.
500 лева едва ли ще дам за кое да е от тези менюта, но за по-разумна сума бих се замислил
Последно промяна от vankissa на 26.06.2020, 15:07:40, променено общо 1 път.
garyhobson написа: 26.06.2020, 14:35:16
В еуратек ли си питал?
Да, с изключенеи на цената, за която съдя от коментар на Сами на предходната страница
BlackPearl написа: 26.06.2020, 14:34:17
Глупости са ти наговорили.
Абсолютно възможно е съдейки по видеото, което си публикувал.
Момента с тия SWAP кодове обаче ми се губи, понеже по-ми е интересен Performance Monitor-a
Здравейте, колеги,
да посъживя темата та да ви питам... Декември месец ми изтича гаранцията. Замислям се дали не е удачно някой да погледне колата, ама не в Еуратек и да каже аджеба всичко наред ли й е или има неща за оправяне докато още си е в гаранция. Какво мислите? Вие практикували ли сте го? Къде в София има наистина читав и отзивчив човек, който да прегледа обстойно цялата кола и каже дали има някъде нещо, което е за отремонтиране? Досега съм ходил само за обслужване в ЕТ и нямам представа какви са другите шкодаджийски места в града. А и според вас има ли смисъл цялата процедура. После как ще се отиде в Еуратек и ще се каже "Еми, случайно забелязах, че еди кое си е за смяна...."?
аве то хубаво за тяхна сметка, ама пак неща които леко са тръгнали и са по гаранция и не ти свалят от цената не ги пишат, примерно съединителя или маховика леко тръгнали или антифриза леко намаля, няма да ги отбележат.
Ами, не съвсем. Завода и плаща пре добре гаранционните ремонти. За да има ремонт обаче, се пращат писма с основание за това. При установен проблем, се заменя без много много въпроси.
Не и излиза сметката да те пъжат теб с 50лв на час, като от завода взимат х3.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
След като бях оставил да проверят чек енджина, това каза приемчика. Когато колата е в гаранция, при най-малки съмнения се пише за одобрения до Чехия, защото от там плащат на час повече от колкот ако аз и я закарам и оставя да ми я правят. За тоя чек енджин, и ел. водната помпа на парното колата стоя 4 дена, да и надуват системата и тестват да не би нещо друго да изпусне, за да могат да го подменят. При все, че тая помпа я имаха на склад тук в Бг.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Само за да обобщя...
1/ Пускаме мухата, че искаме оценка за да остане за тях и да НЕ си я купуваме;
2/ Те оглеждат прилично;
3/ Подменят всичко проблемно още преди оценката/офертата?
Всъщност точка 3 май остана неизвестна...