Проверка на автомобил по VIN

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
vfurlanski20

Škoda Фен

Гараж: Skoda Оctavia 3
Skoda Fabia 3

Мнение от vfurlanski20 »

Здравейте,

Доста досаждам напоследък във форума, но това е защото си търся кола и още не съм намерил подходящата за мен. Въпроса ми е къде и как е най сигурна проверката по VIN на даден автомобил и някой от форума ако може да помогне с това ще съм му благодарен? :)
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Мнение от zar »

vfurlanski20, viewtopic.php?f=86&t=1773&hilit=%D0%9F% ... %D0%B0+WIN Прочети темата колега и ще разбереш.Трябваше и заплащане в някои от сайтовете ,но се намира инфо ;)
Dieselgate Team member
Аватар
vfurlanski20

Škoda Фен

Гараж: Skoda Оctavia 3
Skoda Fabia 3

Мнение от vfurlanski20 »

zar, Благодаря ти колега, ще разгледам темата.
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Мнение от Rangel »

https://www.autodna.com/

Тука се плащат някакви къси пари. Няколко пъти хващаме ударени коли през този сайт. Директно снимки ти показват.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”