БМВ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Още един бърз Супърб:)
Говоря за GT-то ве смотан ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- dr_rado
- Гараж: Ex:Skoda Superb III FL 2.0 TSI 190 hp DSG
Now: Volvo XC90 D5
Честито и от мен, колега! Чакаме снимки! 
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
БМВ
Честито и безаварийно !
Аз като почитател на НЕразумните покупки бих казал, че размяната е в правилната посока, щом новата ще ти дава повече удоволствие така като те чета
2 пъти съм си избирал коли по литри на багажника или колко малко гОри на 100км, и 2та пъти бързо ги разжалвах като генерация на vRS-ка![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Аз като почитател на НЕразумните покупки бих казал, че размяната е в правилната посока, щом новата ще ти дава повече удоволствие така като те чета
2 пъти съм си избирал коли по литри на багажника или колко малко гОри на 100км, и 2та пъти бързо ги разжалвах като генерация на vRS-ка
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Да ве,не всички можем като теб да караме Поршета и S класи с 8 цил.моториkograman написа: 12.08.2021, 17:46:04 И за тва си зе Оставия със два мотора за чистачки, кат единият е зад фаровете, другият под предното стъкло![]()
-
kograman
Брях, объркал си са. Аз съм си сиромА, и за тва карам дизеляци. Мого вървят, малко арчат ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- bad_pesho
- Гараж: Skoda Superb III Facelift 2.0 TSI 280
Честито, колега!
Стахотен избор! G20 330d беше и моето първо желание, но цената на конфигурацията, която исках, ме отказа. Поръчах Супърб 2.0 TSI 280 с идеята да се доближи максимално до динамиката на 3-ката(не съм имал възможността да карам нито един от двата автомобила
). Ще чакам с интерес за детайлно сравнение. Дано я получиш по-скоро!
Стахотен избор! G20 330d беше и моето първо желание, но цената на конфигурацията, която исках, ме отказа. Поръчах Супърб 2.0 TSI 280 с идеята да се доближи максимално до динамиката на 3-ката(не съм имал възможността да карам нито един от двата автомобила
-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
БМВ
Пробвах. БМВ-то се усеща по-спортно и като едно цяло, дизайнът му отвън също повече ми допада (Аудито вътре е по-готино).
Не ми хареса и как е мапнат ZF8 при S5 - мудно се усеща, че искаш повече от него. При БМВ някак си мотор и кутия са в пълна хармония.
Не ми хареса и как е мапнат ZF8 при S5 - мудно се усеща, че искаш повече от него. При БМВ някак си мотор и кутия са в пълна хармония.
-
kograman
БМВ
@didoya, посегна на един исполин в лицетто на 280 Супърб ии го смени с ДИЗЕЛОВА друга кола. От снощи поне 5 човеука У форума са се натръшкали по диваните и скърбят, как можа
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
kograman
БМВ
Евала на Дидо, че не робува на марки. Кара каквото го кефи, споделя си всичко и не припада ритуално кат чуе шкода ...
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
БМВ
На @didoya му честитих лично, обсъждахме покупката му преди да се случи, колата е мега яка и му пожелавам с нищо да не го дразни и да му носи само положителни емоции. Радвам се, че най-накрая има един дето действа, когато не го кефи колата, а не само да сипва във форума. Другите да взимат пример.
Живко, само да кажа, нали е ясно, че тази кола е някъде с 45%+ по-скъпа от 280 Супърб (нови)? Ако тези пари са дадени и не намираш веднага 10-те разлики със Шкода, значи има нещо страшно сбъркано в цялата схема.kograman написа: 13.08.2021, 08:53:19 Евала на Дидо, че не робува на марки. Кара каквото го кефи, споделя си всичко и не припада ритуално кат чуе шкода
Последно промяна от YYakovliev на 13.08.2021, 09:30:03, променено общо 1 път.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
-
kograman
БМВ
Не ги мразя, просто когато тръгнете да ги превъзнасяте и да изпадате в транс, трябва някой да ви освести малко 
Ето го и @YYakovliev, пак с кънките. Наистина, недей сравнявай Шкода с БМв, обшото е че имат гуми. Като позиция на водача, материали в купето и т.н Различни вселени са. Както и Дидо спомена, по клипчета в нета си е взел Шкодата, и нещо не е баш така както казват.
Ако слушах мариачите тук, как между Супърб и Пасат нямало разлика, има и тя е огромна. Ама го разбарх кат седнах в Пасат. До преди тва си живеех в заблуда.
Ето го и @YYakovliev, пак с кънките. Наистина, недей сравнявай Шкода с БМв, обшото е че имат гуми. Като позиция на водача, материали в купето и т.н Различни вселени са. Както и Дидо спомена, по клипчета в нета си е взел Шкодата, и нещо не е баш така както казват.
Ако слушах мариачите тук, как между Супърб и Пасат нямало разлика, има и тя е огромна. Ама го разбарх кат седнах в Пасат. До преди тва си живеех в заблуда.
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
БМВ
Ти прочете ли, че съм написал точно това? Нещо друго да съм твърдял? Вярно, че си се превъзбудил зверски от вчера.kograman написа: 13.08.2021, 09:29:43 Наистина, недей сравнявай Шкода с БМв, обшото е че имат гуми. Като позиция на водача, материали в купето и т.н Различни вселени са.

тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)