Светна и другият чайник!!!
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
dexter1
Ко става вече.....незнам.
[url=
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Дискотечница, я им го върни…
- mariyan
- Гараж: 2019 Superb Combi 4x4 TDI 190hp 7DSG
И това изглежда е нормално на нова Шкода. И на мен ми се случи и доливах на моя Супърб след няколко месеца. Само че при мен беше покрай смяната на сезоните към зимата и ползването на отоплението в колата. С това ми го обясниха и в ЕТ. Аз от тогава, почти две години по-късно, повече не съм доливал. Има колеги, които си доливат по малко периодично.
- redalex
- Гараж: i3
Извинявам се, ама за всяка такава глупост ли ще се пуска тема?!
Купуваш антифриз по спецификация от кой да е магазин, доливаш в казанчето и газ. Ако пак светне лампата - отивай в Еуратек да търсят проблема.
Купуваш антифриз по спецификация от кой да е магазин, доливаш в казанчето и газ. Ако пак светне лампата - отивай в Еуратек да търсят проблема.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Долей вода.
-
kograman
Шкода и VW са така, жЪдни са за течности ... ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Someone's opinion of you does not have to become your reality
-
optimax
- Гараж: Шкода Октавия 2 Комби 1.9тди 4х4
Фолксваген Пасат комби 2.8 V6 4моушън
ABBC3_OFFTOPIC
шкода от кога са почнали да произвеждат светещи чайници?
-
GBandreev
- Гараж: Skoda Superb MK 3 2.0 TDI
Mercedes E400 W213
@dexter1, огледа ли някоя скоба да не изпуска? ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)