Peugeot
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Peugeot
150 к.с, ама друг път. Най-силният бензинов мотор е 1.2, 3 цилиндъра, 130 коня. При дизелите 1.5, 130 коня.
https://www.auto-data.net/bg/peugeot-30 ... ation-8439
Като дизайн и моето мнение е, че Пежо от няколко години дърпат най-напред от "бюджетните" марки и при екстериора и интериора.
https://www.auto-data.net/bg/peugeot-30 ... ation-8439
Като дизайн и моето мнение е, че Пежо от няколко години дърпат най-напред от "бюджетните" марки и при екстериора и интериора.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Peugeot
И аз мислех че е дребно, ама май не е така. Гледам им размерите спрямо Октавия и са идентични. Октавията има по-голям багажник.
На този сайт разбира се не трябва да се има на 100% доверие, щото големи глупости се пишат вътре понякога.
На този сайт разбира се не трябва да се има на 100% доверие, щото големи глупости се пишат вътре понякога.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Peugeot
308 е по-малко от Октавия и то осезаемо. Междуосието е с 22 см по-късо, а цялата кола с над половин метър разлика има.
Скалата е в размера на 308, а Октавията е по-голяма даже и от 508.
Вече простора вътре не мога да коментирам, нямам наблюдения.
Пежо последните години развиха много долния сегмент на моделите си, нароиха се купчина деривати около 108, 208 и 308. За сметка на това най-горе вече е 508 (което си е среден клас габарити), а най-горния клас въобще изчезна, явно решиха да оставят отя сегмент на немците.
508 GT е с брутална визия на мъсъл кар, обаче моторчето 1.6/223 коня е просто подигравка с добрия дизаин на колата! Незнам дали е само за БГ толкова орязана мощността, под тая визия очаквам поне 340-360 коня звер...
Скалата е в размера на 308, а Октавията е по-голяма даже и от 508.
Вече простора вътре не мога да коментирам, нямам наблюдения.
Пежо последните години развиха много долния сегмент на моделите си, нароиха се купчина деривати около 108, 208 и 308. За сметка на това най-горе вече е 508 (което си е среден клас габарити), а най-горния клас въобще изчезна, явно решиха да оставят отя сегмент на немците.
508 GT е с брутална визия на мъсъл кар, обаче моторчето 1.6/223 коня е просто подигравка с добрия дизаин на колата! Незнам дали е само за БГ толкова орязана мощността, под тая визия очаквам поне 340-360 коня звер...
Бееееее.....
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Peugeot
Ами на екстериор и интериор е въпрос на вкус, на мен лично Пежото външно ми харесва, вътре не.
Обаче откъм моторизация, всякакви паралели със Супърба са смешни.
Обаче откъм моторизация, всякакви паралели със Супърба са смешни.
Бееееее.....
-
kograman
Peugeot
Що бре, ако колата не е 300+ к.с, кво и е? Караш си спокойно, не се напъваш да се доказваш и не се пребиеш някъде по нашите пътища прекрасни.
Дори и с тия сешоари, си държат 140-150км/ч без проблем. Напълно достатъчни за безпроблемно придвижване напред назад.
Аз повече бих се кефил вътре да не чувам шум от гуми или странични огледала или от уплътнения, и комфортна седалка все неща дето Шкода са мноооого назад от франсетата.
Дори и с тия сешоари, си държат 140-150км/ч без проблем. Напълно достатъчни за безпроблемно придвижване напред назад.
Аз повече бих се кефил вътре да не чувам шум от гуми или странични огледала или от уплътнения, и комфортна седалка все неща дето Шкода са мноооого назад от франсетата.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- redalex
- Гараж: i3
Peugeot
@kograman, не разбирам как "франсетата", тойота, мазда и кажи речи всяка втора марка коли правят по-добри коли (според теб) от Шкода, а пък ти си купуваш Nта подред шкода... или викаш "не ме гледайте какво правя, а слушайте какво ви говоря"?
ПС - не ми отговаряй и не ми обяснявай. Просто вече е малко смешно във всяка тема да обясняваш едно и също накрая пак шкода да си купуваш![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
ПС - не ми отговаряй и не ми обяснявай. Просто вече е малко смешно във всяка тема да обясняваш едно и също накрая пак шкода да си купуваш
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Peugeot
@Цецо75, при комбито на 308 разликата в дължината спрямо Октавия не е толкова голяма. Все пак Октавия дори няма хечбек версия.
Шкодата води към момента с двигатели и пространство, но във всичко останало изостава.
Шкодата води към момента с двигатели и пространство, но във всичко останало изостава.
-
kograman
Peugeot
@redalex, ще ти отговаря. До тук съм имал три Шкоди. Два Супърба и Оставията.
Защо така се случи, защото слушам какво ме съветват познати, колко напред били и ала бала.
Уж, били си оправяли бъговете и т.н.Ми, не са.
Оправят едно, друго развалят. За първи път, имах съмнения в колата дали ше ме прибере от Гърция Оставията, дали няма да роди от водна помпа някъде. Кола на 4г и няма 70к км. Нормално ли е?
Ми не, не е! Много добри, ама да ги ползва някой друг ...
Друго не мога да и отреча, за конете си вървят много. Но, само това. Дали си струват парите, преди 2-3г да, сега не.
Направо съжалявам хора дали по 50к за Оставия и чуваш гумите все едно си в колата на Флинтстоун.
Защо така се случи, защото слушам какво ме съветват познати, колко напред били и ала бала.
Уж, били си оправяли бъговете и т.н.Ми, не са.
Оправят едно, друго развалят. За първи път, имах съмнения в колата дали ше ме прибере от Гърция Оставията, дали няма да роди от водна помпа някъде. Кола на 4г и няма 70к км. Нормално ли е?
Ми не, не е! Много добри, ама да ги ползва някой друг ...
Друго не мога да и отреча, за конете си вървят много. Но, само това. Дали си струват парите, преди 2-3г да, сега не.
Направо съжалявам хора дали по 50к за Оставия и чуваш гумите все едно си в колата на Флинтстоун.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi