както е видно от профила, нов съм във форума, но пък за сметка на това в случай, че отзивите на тази тема са добри, смятам да се позадържа по-дълго тук
Та, доскоро шофирах Опел Зафира, която след 5г. служба се предаде и си дойде моментът за пазаруване на нова кола. Седнах и си помислих реално какво точно търся и успях да стесня кръга до няколко параметъра, както следва - 1.Автоматик(не търпи коментар), 2.Седан/лимузина, 3.По-висока мощност. Разрових се стабилно и имайки предвид положителната ми нагласа към марката, попаднах на кола, която е обявена за продажба и покрива на пръв поглед изискванията ми. Говорим за Супърб, V6, 2.8 бензин. Планът разбира се е да се монтира газов инжекцион след покупката. Няма да се впускам в обяснения защо точно това са нещата, които съм си поставил за цел и очакване от евентуалния нов автомобил, не мисля, че има някакво значение, фактите са такива.
Отварям темата, за да почерпя информация "от извора" и да разбера какво бихте казали за тази кола? Надеждни ли са моторът и автомата? За какво да внимавам?