Шести Национален Шкода Форум Събор 2021 - Впечатления, отзиви, препоръки и критика
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- redalex
- Гараж: i3
Шести Национален Шкода Форум Събор 2021 - Впечатления, отзиви, препоръки и критика
Мама мечка и малкото мече дебнат Явор.
Мама мечка: - За да го изядем, първо се показваме, за да ни види. После започваме бавно да се приближаваме и да го обграждаме.
Накрая бааавно се приближаваме, нападаме го и го изяждаме!
Малкото мече: - Ми мамо, не може ли направо да го нападнем?
Мама мечка - Е ти с лайната ли искаш да го ядем....?!
Мама мечка: - За да го изядем, първо се показваме, за да ни види. После започваме бавно да се приближаваме и да го обграждаме.
Накрая бааавно се приближаваме, нападаме го и го изяждаме!
Малкото мече: - Ми мамо, не може ли направо да го нападнем?
Мама мечка - Е ти с лайната ли искаш да го ядем....?!
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Тази година се получи страхотен събор. Голямо БЛАГОДАРЯ на всички, които участваха. ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
TSI Team
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Аз нямам какво да добавя. Колегите са изброили всичко. Хубави хора, хубави коли и доволни деца. И времето беше с нас. Нито много топло, нито много студено, нито да вали като из ведро. Аз нямам спомен на тая писта да съм седял с горнище някога . На стрелбището бяхме 15 човека и беше много добре също.
Благодаря както винаги на Исята за всичко и чакаме следващия събор.
Благодаря както винаги на Исята за всичко и чакаме следващия събор.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- andreev
- Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 3
Айде и аз да се включа с впечатления
Първо да благодаря на @BlackPearl и хората, които са помагали тази среща да се осъществи - големи сте, евала!
Продължавам с това, че като за пръв път бяхме малко неподготвени (не си носихме столове) и в началото на поляната не знаехме къде се намираме, но колегите веднага ни намериха столове и не стояхме прави (както казва @SilverBullet - "всичко е общо"
)
Голямо благодаря на @SilverBullet, @todor87, @Kaloyan_vRS, @ЦецоNOL, (и другите които пропускам), че ни приеха в тяхната компания и си изкарахме страхотно и двете вечери
За пистата какво да кажа - натупаха ме, заслужих си грамотата и така...(ще се оправдая като кажа, че на предно с тая мощност - толкоз
)
За играта с въжето - майка плаче, но за догодина с други обувки и почвам от сега да се готвя
Поздрави на всички и с някои скоро пак ще се видим!
П.П. @YYakovliev,
Първо да благодаря на @BlackPearl и хората, които са помагали тази среща да се осъществи - големи сте, евала!
Продължавам с това, че като за пръв път бяхме малко неподготвени (не си носихме столове) и в началото на поляната не знаехме къде се намираме, но колегите веднага ни намериха столове и не стояхме прави (както казва @SilverBullet - "всичко е общо"
Голямо благодаря на @SilverBullet, @todor87, @Kaloyan_vRS, @ЦецоNOL, (и другите които пропускам), че ни приеха в тяхната компания и си изкарахме страхотно и двете вечери
За пистата какво да кажа - натупаха ме, заслужих си грамотата и така...(ще се оправдая като кажа, че на предно с тая мощност - толкоз
За играта с въжето - майка плаче, но за догодина с други обувки и почвам от сега да се готвя
Поздрави на всички и с някои скоро пак ще се видим!
П.П. @YYakovliev,
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Привет от мен.
Първо едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички присъстващи за якия уикенд!
ПОКЛОН пред всички нагърбени с организацията на събитието!
Тати е ясен, без него сме за никъде - ВЕЛИКАН !!!
Пореден събор, много добре си изкарахме ние и децата, забележки нямаме.
Запознахме се с "новите" колеги, само готини хора, както и се очакваше!
Напрежение нямаше, не съм чул някой да коментира и онова за, което се говори две години вече...голям кеф!
На пистата раздадохме яко...аз лично пак имах проблеми с тракцията, ама поне беше ефектно този път
Доволен съм и от на брат ми колата, доста ни поизмъчи, ама тръгна най-накрая, ще се напише и за нея по-подробно по натам...
Вечерта на поляната як смях, моАбет, пиене!
Та, какво повече му трябва на човек...
Първо едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички присъстващи за якия уикенд!
ПОКЛОН пред всички нагърбени с организацията на събитието!
Тати е ясен, без него сме за никъде - ВЕЛИКАН !!!
Пореден събор, много добре си изкарахме ние и децата, забележки нямаме.
Запознахме се с "новите" колеги, само готини хора, както и се очакваше!
Напрежение нямаше, не съм чул някой да коментира и онова за, което се говори две години вече...голям кеф!
На пистата раздадохме яко...аз лично пак имах проблеми с тракцията, ама поне беше ефектно този път
Доволен съм и от на брат ми колата, доста ни поизмъчи, ама тръгна най-накрая, ще се напише и за нея по-подробно по натам...
Вечерта на поляната як смях, моАбет, пиене!
Та, какво повече му трябва на човек...
- PVV
- Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача
След всичко казано до тук, не мога много да добавя, освен , че събора наистина за мен беше най-якия от 6 години насам. Голяма посещаемост и организация. Направи ми впечатление, че всичко се случваше точно и навреме и най-вече с лекота. За това голяма заслуга има Искрен с организацията и хората, които се включваха във всичко. Децата бяха според мен най-щастливи от прекараното време на поляната. Мисля, че за тях трябва да се отделя повече време за игри и занимания. Тази година имах чувството, че с тях се занимават професионални аниматори. И накрая се видяха сияйните им лица. Шатрите с това осветление подредено в редици изглеждаха супер. Наистина май ще се мисли за още три, за да може всички спокойно да се събираме без да се притесняваме. Ами още веднъж искам да благодаря на всички за прекрасно проведения събор и незаменимите срещи с приятели и съмишленици. Аз се прибрах зареден с емоции и енергия за есенната среща. Дано Ковида не ни изиграе лоша шега. До нови срещи. ![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
И въпреки ,че тази година за пореден път пропуснах (за щастие не по здравословни причини) мога да кажа само:
ДЪЛБОК РЕВЕРАНС ПРЕД ИСЯТА И ВСИЧКИ ,КОИТО БЯХТЕ ТАМ!Евала Дами и Господа!Аз лично не познавам човек ,който не е посетил това уникално мероприятие и да не е останал във възторг от него!Само така и занапред!
ДЪЛБОК РЕВЕРАНС ПРЕД ИСЯТА И ВСИЧКИ ,КОИТО БЯХТЕ ТАМ!Евала Дами и Господа!Аз лично не познавам човек ,който не е посетил това уникално мероприятие и да не е останал във възторг от него!Само така и занапред!
Dieselgate Team member
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
andreev написа: 05.07.2021, 14:46:36 За пистата какво да кажа - натупаха ме, заслужих си грамотата и така..
ABBC3_OFFTOPIC
ся
Остави пистата.
Колата ти направо гърми, след около 600км в нея мога да кажа, че ВРС-а е ТОП.
5 човека
Багаж
Таз кола няма умора на доускорение.
Направо съм потресен.
По Шипка също
Няма и помен от предното предаване
Остави пистата.
Колата ти направо гърми, след около 600км в нея мога да кажа, че ВРС-а е ТОП.
5 човека
Багаж
Таз кола няма умора на доускорение.
Направо съм потресен.
По Шипка също
Няма и помен от предното предаване

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
ЦецоNOL, Това е флагмана на РС-ите в нашия район
Аз бях писал някъде ,че много често я виждам и никога не ми омръзва да й се наслаждавам 
Dieselgate Team member
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Защо не поканите това момче от дизирайдерс да отрази събитието, а гледах, че и той кара Шкода, смятам, че ще е от полза за общноста. Или най-малко да присъства.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Защото.... ще копна коментар от Фейса даже!

Поканен беше, домакинство беше предложено. Тоест, заплащаме му нощувки и прочие.
Дори не благоволи 2 пъти да отговори на @uboy.
Да каже: Мерси пичове, ама имам друг ангажимент или тогава просто не мога.....![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)

Поканен беше, домакинство беше предложено. Тоест, заплащаме му нощувки и прочие.
Дори не благоволи 2 пъти да отговори на @uboy.
Да каже: Мерси пичове, ама имам друг ангажимент или тогава просто не мога.....
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)

- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
ABBC3_OFFTOPIC
Изключително много уважавам Искрен за това, как брани достойнството на "форума" и хората в него. Подобно нещо се случи в VW форума, знаем историята. Евала на никой не трябва да се прави, три пъти го пита той на играч се прави...
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Точно па тоя лично на мен ми е един от най-антипатичните "беге авто влогъри".
На клиповете му сякаш винаги е леко глътнал бастунЯ. Опитва се да го играе готин/начетен, но не му се получава.
Не сте загубили нищо, че не е дошъл![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
На клиповете му сякаш винаги е леко глътнал бастунЯ. Опитва се да го играе готин/начетен, но не му се получава.
Не сте загубили нищо, че не е дошъл
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Ок, не знаех предисторията, просто ми хрумна.
- SimonSez
- Гараж: Skoda Octavia RS 245
- Обратна връзка:
Няма нужда да гледам снимки и клипчета за да кажа , че това е събирането на което най-много съжалявам, че не успях да присъствам. Съжалявам, че не се видях с всички вас, които тача като приятели, защото както и другите казаха: "хората правят едно събитие" да ти остави усмивка на лицето за дни, че даже и седмици напред. Отношението на всеки към всеки, уважението на всеки към организацията, прави този уикенд така специален за всички нас. Радвам се като чета коментарите на "новите пушки", колко доволни са останали, че с усмивка на лице се връщам в спомените за моя първи събор, макар и преди 2г., но за сетен път се убеждавам, че съм сред страхотни хора. Поклон пред всички замесени с пожелания за още повече щастливи и позитивно настроени хора и най вече семейства след всеки следващ събор ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
" Burn rubber not your soul "