YYakovliev написа: 12.06.2021, 07:34:09
За вас няма значение, че давате тази сума и автомобилът е с наполовина или 2/3 изтекла гаранция? Не се заяждам, наистина искам да знам.
Има гаранция и гаранция.
Аз нито с Октавията, нито със Супърба съм влизал за нещо по гаранция, но те са второ поколение. Сега като се замисля то на Супърба май не ми е важала гаранцията, защото още първите месеци смених озвучаването, цялостно, на първата година смених всички тампони с полиуретанови, уж за по стегната возия, после на втората година сложих и Айбах пружините, защото се носеше като лодка по завоите.
Румстера влиза няколко пъти за проблеми със спирачките, просто не спираше нормално, трябваше яко да се набира човек на педала за да спре, подобриха го, но така и не решиха проблема тотално, после го продадох.
Октавия 3-ката не се задържа дълго при мен, на 9-ив месец я продадохме, но за тези месеци не се е налагало да влиза за нищо гаранционно, ама все пак беше TDI с ръчни скорости.
Тъй че ако нищо съществено не й се случва на колата през тези 3-5 години, кел файда от гаранцията.
За дребни неща като някой и друг датчик или нещо подобно, все тая с гаранция или без, не са неща дето да ни съборят.
ЦецоNOL написа: 11.06.2021, 18:35:15
Скоро вадих цени за RS4 2001г за предни и задни дискове без керамика - 5000+ лева.
Това за 365мм предни и 335мм задни, нали?