И 'що? Щото шофьорите им хем са били с ясното съзнание, че ще ги карат само 2 години, хем стриктно са ги пазили за следващия собственик ли? Или пък 'щото са били служебни коли, които са ги карали няколко различни човека ли? Нещо не схващам логиката, а напротив.redalex написа: 10.06.2021, 12:22:41 Колите на 2-3 години обикновено са върнати от оперативен лизинг и не е задължително да са юркани като "чужда п*тка".
Още едно „ново 30” от новата кола
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Моята я карам всеки ден вече по 20 км извън градско се води предимно и никакви скърцания,тропания и шумове няма. Разхода е между 5,7 и 6,5.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
JorshTDI
- Гараж: Superb 272ps l&k lava blue, Passat B7 170ps +++
smoke,
Моята кола е на 1 година и 40к км,сменям и маслото на 8-9к км,не я юркам излишно и я пазя от дупки,пак ли е душмански карана,защото искам да я продам?
Всичките ти мнения до сега са крайно арогантни и нелогични по мое мнение.
Моята кола е на 1 година и 40к км,сменям и маслото на 8-9к км,не я юркам излишно и я пазя от дупки,пак ли е душмански карана,защото искам да я продам?
Всичките ти мнения до сега са крайно арогантни и нелогични по мое мнение.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
- redalex
- Гараж: i3
Защото не виждам какво повече ми дава от Октавията... която е 50к лева
Да не говорим, че октавията ми върви много повече
А за разликата в цената ще обиколя земята 3 пъти.
Всеки гледа на света през собствените си очи.smoke написа: 10.06.2021, 12:36:04 И 'що? Щото шофьорите им хем са били с ясното съзнание, че ще ги карат само 2 години, хем стриктно са ги пазили за следващия собственик ли? Или пък 'щото са били служебни коли, които са ги карали няколко различни човека ли? Нещо не схващам логиката, а напротив.
Ти явно гледаш през очите на този дето ще си каже "ооо нова кола ми е паднала в ръчичките...сега ще и ева мамата"...
Че не схващаш, е видно от луната. Приеми, че не всички гледат на света като теб.
Ето тази кола например: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=kdysbw
Върната е от лизинг и няма нищо драматично по нея.
Карали са я 2ма човека, които отделно имат още 2 коли.
- smoke
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
В този форум има една групичка от сектанти, които считат, че тяхното мнение е единственото меродавно на света. Питах във форума няколко неща по технически теми, не получих никакви отговори или почти никакви. Коментирах, че "стоманено сивият" цвят не си пасва с черната решетка и с черните джанти (нещо, което съм го гледал на живо) - обясниха ми, че съм идиот. За разни проблеми, за които съм чул, питах дали ги има - вместо да ми отговорят, започнаха да ме питат къде съм бил тръгнал да си купувам Шкода, щом не ми харесвала !?!? Сега пък разни, на които хем не им се дават пари, хем искат да са тежкари, ми обясняват с назидателен тон, че съм бил арогантен, понеже изказвам конкретни аргументи против. Смотана и комплексарска работа.
- smoke
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
Пич, всичко което съм си купувал, винаги съм го поддържал така, че по възможност да работи вечно. Затова и карам О2 от 2005 г. Че не го разбираш, е видно не от Луната, а чак от Алфа Кентавър.redalex написа: 10.06.2021, 12:55:36 Ти явно гледаш през очите на този дето ще си каже "ооо нова кола ми е паднала в ръчичките...сега ще и ева мамата"...
Че не схващаш, е видно от луната. Приеми, че не всички гледат на света като теб.
- redalex
Ти питаш за 2-3 годишните коли...аз ти обясних като на слабоумен.
Ти пък ме контрираш, че на мен нещо не ми било ясно
Иди спори с хората за цветове и остави другото. Явно там си силен.
Ти пък ме контрираш, че на мен нещо не ми било ясно
Иди спори с хората за цветове и остави другото. Явно там си силен.
Черните елементи пасват добре само на Вашето червено, на бял цвят и на черен цвят. На нито един друг цвят не пасват.
-
JorshTDI
- Гараж: Superb 272ps l&k lava blue, Passat B7 170ps +++
smoke, освен,че си арогантен ,си и прост на всичкото отгоре. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Сега,кво?Правиш се,че не се познаваме?
Ноември-2016г.,82К,ама с истинския двигател и кутия.
Преди пет години това си беха пари!
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Сега твойта конфигурация не пада под 90 и то с много пазарлъци. 10% за 5 години... като цяло нормална инфлация де.
Бееееее.....
-
optimax
- Гараж: Шкода Октавия 2 Комби 1.9тди 4х4
Фолксваген Пасат комби 2.8 V6 4моушън
ама никой не тръгна да те убеждава че не разбираш и говориш глупости нали?Каза си какви пари би дал и толкова.Разни хора с разни разбирания.Един го дразни дсг-то а друг не.За мен също нов С3 за 90к е баси глупоста.За друг може да е ебати яката сделка
- redalex
Искрено се извинявам на теб и на Явор - ще ви почерпя по бира другия път - или може пък вие да почерпите...явно сте богати хора
@optimax, аз съм казал, кое според мен е глупост и съм казал, че не обичам да правя сметка на чужди пари.
Какво си се запенил?
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Че кой пази съединители на ДСГ, каквото и да значи това? Моята не е на 2 години (почти 4), но нищо не й пазя, явно не знам и как. Кара се градско, гаси се в регенерации, давай й се газ, кара се често на ръчни със смени на скорости в лютеницата... Това са нормални неща. Пазя си детето, колата е с гаранция и каско, да я пазя за следващия прагматичен човек освен?smoke написа: 10.06.2021, 12:17:09 вероятно нито е разработвал двигателя внимателно, нито е сменил масло след първите няколко хиляди километра, нито е пазил съединителите на DSG-то, щото то през тези 2 години има гаранция, нали
Нов премиум е на цената на един апартамент в много части от страната дори 2 или 3. Новите коли за са финансово необременени хора или да си вземеш един път да си начешеш крастата... Аааа има и трети вариант, ако си много претенциозен да си поръчаш ти екстрите
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.