Здравейте, колеги!
Предстои ми първа смяна на масло на моя Супърб 2013. Най-вероятно ще сменя и ремъка и каквото още се полага към него. Кой сервиз в Бургас ще ми препоръчате? Да заложа ли на сигурно, но веротяно по-скъпо, и да отида направо в ЕТ?
Препоръка за сервиз в Бургас
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
digi
- zalmaneca
- Гараж: Octavia 4 FL 2.0 TSI 265hp '25
ex Superb 3 FL L&K 2.0 TDI 190hp '20
ex Opel Astra GTC 1.9 150hp+ '08
ex Peugeot 206 1.4 75hp '00
ex Renault 11 1.7 90hp '87
Колегата @ЦецоNOL, ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Вземи си частите от @ЦецоNOL, и отиди в ЕТ да ти ги сменят.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
-
digi
Значи @ЦецоNOL е човекът за частите.
А за сервиз освен ЕТ някакво друго предложение?
А за сервиз освен ЕТ някакво друго предложение?- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
@digi, имам приятел на който си давам колата, когато не мога да направя нещо сам. Само на него имам вяра. Ако искаш пиши на л.с. да ти дам номера му.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- n_ivanov
- Гараж: > Skoda Superb 3 | L&K | 1.8 TSI - 180 к.с. | DSG 7 DQ200
> ex. Mercedes B-class | 180 CDI - 109 к.с. | manual
Имам въпрос към по-запознатите колеги от Бургас. Препоръчайте читав сервиз за смяна на масло и филтри в Бургас - става въпрос за Мерцедес Б клас? Миналата година я оставих в Q service и я окепазиха зверски, с триста зора си я върнах във форма и сега търся нормален майстор който ще може да смени масла и филтри и да я постегне малко, че жената изкара книжка и ще трупа опит на нея.