На тема голф 7 и Пасат 8 са малко знаещите хора.
Голф 7 новата ми ежедневка
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Абееее баш там се пита ако си с Голф 4 до 6
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
не мога да се съглася с теб
-
mischoka
- Гараж: в търсене

Имам два въпроса, свързани с голфчето ми. Първия е как се сваля решетката пред климатичния радиатор? Развих и болтовете отгоре, но е вкопчена в другата решетка над нея и не мърда. Трябва ли да сваля металните държачи над фаровете и така решетките след тях?
Другия въпрос е, постоянно ми се пълни с вода пространството около гърловината за зареждане. Има една дупка, която обаче е толкова малка, че не вярвам да е за отводняване. Едва влиза тел от кламер.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Надуй с компресор.
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
Честит голф! Карам със ъзад напред. Малката дупчица е отводняването, аз я отпуших с кабел малко по малък от отвора и дълъг около 50см две три прокарвания и вече нямам вода там, дори си играх да пръсна меглио че си личеше че с нафта е оливано и беше мазно. За решетката не мога да да помогна. Показанията на дисплея при мен не са правили проблеми , но на колега с малко по напомпан с екстри В7 му се случват точно описаните от теб неща. Изчезват групи с показания, после се появяват без нищо да е пипал. Нямам обяснение на какво се дължи, от време на време дисплея му изгасва и според мен някъде по пистите има леки окиси и се губи връзка. Ако ти се занимава може да свалиш километража , да изключил и включиш буквите повторно за да направят по-добър контакт. Аз така 3 години си играя като луд с шофьорската пищялка на вратата и преди няколко месеца откачих и включих повторно буксата в гофрето на вратата и вече не прекъсва. Мултиволана не ми е липсвал никога , но ако много държиш се добавя лесно, сменя се модула , слагат се две копчета, обучава се и тръгва. Намери си кола донор и си готов за около 300лв . Климатика работи като свети. Лесно се разбира като го спреш пада разхода на 0.3л/ч като го пуснеш е между 0.6 и 0.9л/ч.
Купи си един елм327 изтегли си torgue и vag dpf и си ги гледай на телефона. С кой мотор си че не видях да пише 1.6 или 2.0тди
Купи си един елм327 изтегли си torgue и vag dpf и си ги гледай на телефона. С кой мотор си че не видях да пише 1.6 или 2.0тди
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
DoH_KuXoT, само за инфо. При Голф 7 няма тоя филм слагаш волан и модул и тръгва
Трябва да си с can gateway high , а ако не си кан гейта има компонент протекшън.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
Не споря ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
-
mischoka
- Гараж: в търсене
2.0 тди е, не съм търсил специално с тоя мотор, така ми изпадна изгодно от една автокъща, малко съмнителна. Малко преди да го взема имаше от дилър на ФВ много хубав 1,6 тди голф, но ми го взеха под носа. Не можах да ида веднага и така. Нямам намерение да сменям волан, да слагам лупи или други филми. Сърцето ми принадлежи на Шкода и се надявам скоро да си имам Шкода, не съм голфаджия.
Благодаря за инфото, ще пробвам да го отпуша това.