Retrofit или Aftermarket ъпгрейди

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2020
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
kbkozlev

Шкода Новак

Гараж: Octavia IV/ 1l TSI

Мнение от kbkozlev »

Здравейте! Скоро си купих новата Октавия и за момента съм страшно доволен. Налагаше се да ходя няколко пъти на сервизни акции заради софтуера, но това не е проблем. Имам следните въпроси, тъй като когато я взимах не ми се чакаше от Германия а имаше 1 бройка в България, ситуацията е такава, че имам само заден парктроник, но нямам камера за задно както и преден парктроник. Та въпросите са следните:
  1. Възможно ли е ако си намеря оригинални такива части да ги сложа на колата без да сменям оригиналната мултимедия?
  2. Трябва ли да се прекодира нещо по колата?
  3. Ако да, ако има следваща сервизна акция и барат по софтуера, ще презапише ли промените?
  4. В Еуратек предоставят ли подобни услуги?
  5. Пада ли гаранцията на колата при подобни ъпгрейди?
  6. Ако в Еуратек не е възможно, то има ли майстор или сервиз който да извършва подобни услуги?
  7. Ако имате опит с това, какви отзиви бихте дали - проблеми които са се появили свързани с ъпгрейдите?
Благодаря ви предварително.

Ще се радвам да заформим една дискусия, като цяло за афтърмаркет части за Шкода, не само за споменаните горе, и да обменим опит.
Последно промяна от kbkozlev на 31.05.2021, 21:26:36, променено общо 1 път.
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Мнение от Rangel »

@JORDITO е Човекът!
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Мнение от JORDITO »

kbkozlev, те още в Еуратек се запознават с Октавия 4, ти за ретрофити питаш.
С камерата е сложно, защото медията е Mib3 и има вече SFD protection (Schutz Fahrzeug Diagnose) и не позволява много свободни съчинения. Но не пречи да пробваме с един сух тест. Ако стане ще монтираме камера.
За всички останали въпроси се обърни към Еуратек.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia IV”