Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
JorshTDI написа: 29.05.2021, 14:54:41
Според мен,предвид показанията 100-200 ,колата не би трябвало да е повече от 220-230 коня. 20 секунди е доста за 270 коньова кола.
Не целя да те засегна по никакъв начин,просто коментираме. Суперб 270 коня който е значително по-тежък и същите конски сили дава 16.1/100-200
Близо 4 секунди разлика не е малко.
Колко е по тежък?Конкретни кила ме интересуват?Щото аз казах вчера като мерих освен 1600-те кила на колата колко още имаше в нея.
Верно ли сравни кола с по голяма турбина и по добра кутия с моята?И се чудиш що дава по добри времена?
Изумяваш ме
П.С Не става въпрос за засягане.
Сравняваш несравними неща.
П.С Както казах и в деня на мапването.Прогнозно според TVS трябва да имам 260 коня.Реално толкова ли са,дали са повече или по малко,ще се разбере след като я кача на дино.
Конкретно ти давам 1750 кг с резервна гума и половин резервоар. Ти го обърна на лично засягане...
Резултатите които даваш са прекрасни,но за st1
Това е мое мнениие. Иначе сравнено със сток,определено има огромна разлика във вървежа,за което поздравления!
Тия килограми си ги изсмука от пръстите ама буквално.
Но дори и да приемем че е така,като видиш при мен кво е положението,ще разбереш,че като кила сме равни.
Всеки има право да мисли каквото пожелае.
По твоята логика @SilverBullet,
със IS38 и 12.хх 100-200 е ст2
Мерено на кантар ,не изсмукано. Тия в аутодата килограми са пунта мара... Ти го обърна тук малко на лично достойнство,не съм целял да те засегна...
Относно килограмите,няма как да ме убедиш,че октавията,макар и 4х4 е по-тежка ,или равна на кг със суперба...
20 секунди 100-200 лично за мен не е задоволителен резултат за кола 270кс в този клас и килограми. За 220-230 коня ще е супер. Всички знаем,че този мотор е доста потентен,според мен това е задоволителен резултат за st1 .
Естествено,това е мое мнение,не искам да го налагам по никакъв начин.
JorshTDI написа: 30.05.2021, 10:03:47
Мерено на кантар ,не изсмукано. Тия в аутодата килограми са пунта мара... Ти го обърна тук малко на лично достойнство,не съм целял да те засегна...
Относно килограмите,няма как да ме убедиш,че октавията,макар и 4х4 е по-тежка ,или равна на кг със суперба...
20 секунди 100-200 лично за мен не е задоволителен резултат за кола 270кс в този клас и килограми. За 220-230 коня ще е супер. Всички знаем,че този мотор е доста потентен,според мен това е задоволителен резултат за st1 .
Естествено,това е мое мнение,не искам да го налагам по никакъв начин.
С теб неможе да се води диалог.Като радиото си.Едно си баба знае,едно си баба бае.
Сравняваш несравними неща.5 години по нова кола,по голямо турбо,по модерна кутия.
100 пъти се каза,че тия коне при мен са прогнозни.Реално незнам колко са.
Всъщност по твоята логика с времената,и твоя супърб е скопен,щото тук едно момче пуска времена 0-100 5.1
и 100-200 14.9
5.1 са реални числа до 100... ама 14.9 100-200,това са някакви твои фантазии ,никой не е пускал такова време...
Момчето по-горе си го написа,това е маркетингова стратегия на TVS
Накрая като я замериш на дино ще видиш,че няма да даде повече от 230-240кс