Само на мен ли ми се струва, че последните 5 страници в темата изглеждат като диалог от детската градина?
Историята на един "препекан" Superb III
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Каква драма, драги зрители!
Само на мен ли ми се струва, че последните 5 страници в темата изглеждат като диалог от детската градина?![search [smilie=search.gif]](./images/smilies/search.gif)
Само на мен ли ми се струва, че последните 5 страници в темата изглеждат като диалог от детската градина?
Бееееее.....
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
- makaveli
- Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
И я че изокам некой ден
моето мнение е, че сега колегата "Ходи пеш бе!" и се оглежда за правилния хафтомобил! ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- odo
- Гараж: Х3 М40i
@YYakovliev,
какъв беше проблема на колата в крайна сметка?
какъв беше проблема на колата в крайна сметка?
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
В крайна сметка вече не е негов проблема
- igeorgiev82
Явно не иска да злепоставя сервиза и не казва ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- odo
- Гараж: Х3 М40i
От това което е написал, проблема е решен и колата е продадена с отстранен проблем.
Ванка, това е пречупено през призмата на твоето разочарование.
Нали проблема е решен.
- igeorgiev82
Съмнявам се
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2