Uncle Roomster
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Uncle Roomster
Браво Боби, маниашко е!
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- Bobeca
- Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW
Uncle Roomster
masterOne написа:Браво Боби, маниашко е!
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Uncle Roomster
На соколския ще ти дам пастата за пластмаса да пробваш.
Обаче тези пасти си искат машинна обработка, на ръка ефекта е минимален.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- Bobeca
Uncle Roomster
7 години и 60 000 km:
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
- The Hooligan
Uncle Roomster
Боби дай да го разкърша една командировка до Варна и обратно! ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- Sawyer
- Гараж: ///
Uncle Roomster
Значи не само аз карам по 10-ина хиляди на година. 
Младен и на мен ми пусна оферта да ми разтъпква Октавията чат-пат, като разбра колко я карам.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Младен и на мен ми пусна оферта да ми разтъпква Октавията чат-пат, като разбра колко я карам.
- The Hooligan
Uncle Roomster
Аз съм услужлив колега, не се срамувайте! ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
- Bobeca
Uncle Roomster
Няма да ти е кеф, не върви колку форду. Ще ти е бавна, а и много ще ти гори!masterOne написа:Боби дай да го разкърша една командировка до Варна и обратно!
Пък и аз като ти предложих да ти раздвижа твоята и ти се скръндзише! После пукаш маркучи щот се е скапала от седене.
Преди не я карах всеки ден, но редовно я извеждах извънградско. От две години я карам всеки ден, но градско и почти не я изкарвам на дълги разходки. Каквото и да правя повече от 9к на година не мога да направя.Sawyer написа:Значи не само аз карам по 10-ина хиляди на година.
- Sawyer
Uncle Roomster
Те затова ли й изтекоха водите оня път?Bobeca написа:Пък и аз като ти предложих да ти раздвижа твоята и ти се скръндзише! После пукаш маркучи щот се е скапала от седене.
Ама то си е оферта за нас ти да ни разтъпчеш шкодите. Това е все едно да си купиш Ламбо и да го разцъка Валентино Балбони.masterOne написа:Аз съм услужлив колега, не се срамувайте!
- The Hooligan
Uncle Roomster
Всичко ще бъде на високо ниво, няма за какво да се притеснявате!
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Uncle Roomster
Има нещо Вярно в това,което пише тука Маджо.masterOne написа:Всичко ще бъде на високо ниво, няма за какво да се притеснявате!
Нямате грижи. Поне пред мен като пробва моята в червеното не я вкарваше.
Ако е сам ,обаче не знам какво ще е.
Искрен със сигурност не я бе пържил в червеното,щото после нямаше грешки при теста с компа.
Аз например като ми попаднат чужди коли или ж...........и
вкарвам трета и чупя лоста
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- Bobeca
Uncle Roomster
Най-вече показанията за температурите, скоростта, оборотите, разхода и натоварването на турбината!masterOne написа:Всичко ще бъде на високо ниво...
Всички сме те виждали как караш дизелите по магистралата.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Uncle Roomster
Иване, ти както ме помоли,така съм карал. Никога не бих злоупотребил с чуждото доверие.
А за чуждата жена,тя кокали няма.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
А за чуждата жена,тя кокали няма.

- Sawyer
Uncle Roomster
E как да я пържи като той, доколкото разбирам, е свикнал да се движи с по-умерени скорости.La Furia Roja написа:Искрен със сигурност не я бе пържил в червеното
Иначе, как да му дадем на Младен да ни разтъпче колите като след форда ще му се сторят тотално спрели? Ще берем срам само...