Архимандрит Дионисий написа: 18.05.2021, 15:33:55
Гледам, че си от Варна искашли за експеримента да направим няколко замера 80 - 120.
Колега, можем да пием по бира и даже да замерваме, всяка информация и още повече придобита от опит е добре дошла!
Като замерването бих го направил да, 80-120, но от примерно 1500-1700 оборота (който на която предавка ще бъде на тези обороти, или приблизително, че то няма как да улучим точно) предлагам тези обороти защото това са круизните и в реална ситуация ще си с такива като тръгнеш да изпреварваш. Винаги съм мислил, че едни 400NM ще дърпат повече от 250НМ.
Отделно конете на бензина, въпросните 150 са на 5000 оборота, а на дизелчето от 3500 - това според мен се изразява в няколко секунди забавяне докато качваш оборотите за да достигнеш до мощността.
Признавам турбобензин не съм карал от много години и говоря по спомен за усещания, които съм получавал тогава. Може да бъркам, нито ми е цел да влизам в спорове, овен конструктивни разбира се.
Разгледах някои замервания - на кантар са по цифри, но не пише дали бензина го подготвяш с по-ниска предавка преди да тръгне. При всички случаи всичко е до усещане и това колегата ще разбере на тест драйва и да взема което най си хареса, както вече писах по-горе.
ПС. аз не мога да включа на 7-а с 80, мисля че около 90 ми позволява да включа 7-а и съм на 1100-200 оборота