Ако не си развил капачката или масления филтър може...иначе не.
Пък и масло се мери след, като си стартирал поне веднъж двигателя...
Ако не си развил капачката или масления филтър може...иначе не.
Тва ако е към мен,как да ти кажа,грешал съм,ама като съм бил сам,и нямам отношение с друг човек.И поради естеството ми на работа,ако сгреша по време на работа,аз и собственика на фирмата,отиваме да видим Всевишния
имам уважение към теб и няма да се отговарям. Правил съм го преди в детайли, не ми се занимава да търся. Всичко е точно, те хората явно се шегуват, скучно им е или някои си чешат Егото. Което и да е - все тая. Приеми, че съм се "изтървал" без да искам този път и няма отношение към темата за сервиза.The Hooligan написа: 12.05.2021, 18:47:21 За пореден път го пишеш това и пак ще те питам, кой се дели и как?
Шеги е имало винаги, но това не е разделение. По едно време имаше TDI team и TSI team, но в рамките на шегата. Ако знаеш Искрен колко съм го ебавал когато караше Фабията...Sec8200 написа: 13.05.2021, 08:25:42 Всичко е точно, те хората явно се шегуват, скучно им е или някои си чешат Егото.
Ми като кажеш А кажи и Б.Щото явно има и други недоволни,ама не си казват,и само аз излизам човека"уронващ престижа и пречещ на бизнеса с писанията си"